hu en
2018. Április 09. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Heti menü: két idegenbeli mérkőzéssel folytatjuk a bajnokságot

Szerdán Kispestre, szombaton Mezőkövesdre látogatunk. A Vidi II vasárnap délután Csepelen játszik.

OTP Bank Liga NB I, 2017-2018, Tavaszi szezon, 26. fordulóMeccs center 
0-0
(0-0)

Mezőkövesd Zsóry FC:
Dombó -- Farkas, Tóth (Mlinar 80), Iszlai, Bognár, Pillár, Drazic (Koszta 90), Cseri (Oláh 86), Vadnai, Katanec, Szalai

Videoton FC:
Kovácsik -- Stopira, Vinícius, Juhász, Fiola -- Hadzic -- Pátkai (Hadzic 87), Nikolov (Huszti 51) -- Lazovics -- Scsepovics, Stefan Scsepovics (Kovács 68)
2018.04.14. MezőkövesdMezőkövesdi Stadion23°C, naposJátékvezetők: Kassai ViktorBuzás BalázsSzert BalázsMedovarszki JánosKarakó FerencTakács János

OTP Bank Liga - 21. forduló
2018. április 11.szerda, 18:00: Bp. Honvéd - Videoton FC

A bajnokcsapat elleni idegenbeli bajnokink a 21. fordulóban a pálya használhatatlansága miatt elmaradt - ezt a meccset pótoljuk be szerda kora este. A piros-feketék a negyedik helyen állnak jelenleg, csupán egy ponttal lemaradva a dobogóról, számunkra pedig nem kisebb a meccs tétje, mint az, hogy pontszámban utolérjük a listavezető Ferencvárost.

 

OTP Bank Liga - 26. forduló
2018. április 14.szombat, 17:00: Mezőkövesd - Videoton FC

A kiesés elkerülése ellen harcoló Mezőkövesd biztatóan kezdte a tavaszi szezont Kuttor Attila irányításával, sorozatban nyerték a bajnokikat, a legutóbbi két találkozójukon azonban nem sikerült pontot szerezniük. Ebben a szezonban két magabiztos győzelmünk van a Mezőkövesd ellen, idegenben 2-0-ra, Felcsúton 4-0-ra tudtunk nyerni.

 

NB III Nyugati csoport - 23. forduló
2018. április 15. vasárnap, 16:00: Csepel FC - Videoton FC II

A legutóbbi fordulóban sikerült pontot szereznünk a listavezető ellen, ez mindenképp bizakodásra adhat okot a Csepel elleni bajnokit megelőzően. A találkozó előtt mi a 9. helyen állunk, míg a Csepel a 10. helyezett, vagyis rangadó lesz a javából. Ősszel ráadásul 3-2-re nyerni tudott Székesfehérváron a Csepel, így lesz miért visszavágni vasárnap délután.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek