hu en
2018. Április 03. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Kovácsik Ádám és Boban Nikolov dedikálnak szerda délután a VidiShopban

16.00-17.00 között találkozhatnak a Vidi válogatott játékosaival a klub hivatalos ajándéküzletében. A dedikálás ideje alatt minden termékre 15% kedvezményt biztosítunk!

Szerdán ismét érdemes lesz ellátogatni a Piac téri VidiShopba, hiszen a megszokott nagy kínálat mellett 2018-ban második alkalommal dedikálják a szurkolók ereklyéit a Vidi futballistái. Ezúttal két válogatott labdarúgónk, Kovácsik Ádám, valamint Boban Nikolov várja 16.00 és 17.00 óra között a drukkereket. Ebben az órában minden termékre 15% kedvezményt biztosítunk!

Kovácsik Ádám a szezon összes bajnokiját végigjátszotta eddig, ráadásul már az öltözőben is csak "tizenegyesölőnek" szólítják a társak, hiszen bajnokin ebben az idényben még senki sem tudott gólt lőni büntetőből válogatott kapusunknak - pedig már négyen is próbálkozhattak.
Boban Nikolov január óta a Vidi játékosa, a macedón válogatott középpályás eddig négy bajnokin szerepelt csapatunkban, valamint pályára lépett a macedón válogatott mindkét márciusi mérkőzésén.

Találkozzon szerda délután ön is a Vidi-játékosaival, és vásároljon kínálatunkból akciósan!

(Az akció más kedvezménnyel nem összevonható!)

 

CÍMKÉK
Kovácsik Ádám Boban Nikolov
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek