hu en
2018. Április 02. 15:13  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Trampler Kinga bekerült az U19-es női válogatott szűkített keretébe

A Vidi női csapatának házi gólkirálynője akár már szerda délután bemutatkozhat a korosztályos válogatottban. 

Ahogy arról beszámoltunk, múlt héten Szehofner Vivien és Trampler Kinga is részt vett a Vidi női csapatából a női U19-es válogatott edzőtáborában. Mostanra pedig az is biztossá vált, hogy női csapatunk gólvágója, Trampler Kinga bekerült a szűkített keretbe, így húsvét hétfőn visszatért a válogatottba, hiszen szerdán már tétmeccs vár a csapatra, Svédország korosztályos válogatottja ellen lépnek pályára a hölgyek. A tét nem kisebb, mint a svájci Európa-bajnokságra való kijutás - ehhez a négycsapatos csoport első helyén kell végeznünk, vagyis Svédország mellett Hollandiát és Szlovéniát is meg kell előznünk.

"Nagyon jó volt részt venni múlt héten a válogatott összetartásán, szerencsére a lányok nagyon gyorsan befogadtak, mindenki nagyon aranyos volt velem és segítőkész. Az összetartás során megnéztük az U17-es női válogatott mérkőzését Bükön, de emellett több edzést is vezényeltek a számunkra, ahol különböző taktikai elemeket gyakoroltunk. Óriási megtiszteltetés számomra, hogy bekerültem a szűkített keretbe, ha pedig pályára is léphetek a korosztályos nemzeti csapatban, az már csak hab lesz a tortán. Három nagyon nehéz ellenféllel fogunk játszani most április elején, a célunk az, hogy minden meccsen a maximumot hozzuk ki magunkból" - nyilatkozta honlapunknak Trampler Kinga. 

CÍMKÉK
Trampler Kinga
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek