hu en
2018. Március 31. 19:45  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Marko Nikolics: "Mindkét csapat játékosainak gratulálok a hozzáállás miatt”

A két vezetőedző értékelte a PAFC-Vidi bajnokit.

Marko Nikolics:

"Mindkét csapat játékosainak gratulálni tudok a hozzáállás miatt, hiszen a vizes, egész nap eső áztatta nehéz talajon hajtottak az utolsó percig. Sorozatban már a második olyan bajnokink, amelyen ellenfelünk defenzív felállással készül ellenünk, a Puskás talán ma játszott először három belső védővel a bajnokság során. Ez persze érthető a részükről. Az ilyen meccseken általában csúnya gólok döntenek, egy pontrúgás, vagy lecsorgó labda, de sajnos ma nem sikerült betalálnunk. Az első félidőben kontrolláltuk a meccset, ekkor nem voltak veszélyesek a hazaiak, a másodikban már volt 2-3 veszélyes kontrájuk, azt el kell ismerni. Ekkor már kockáztattunk és több szabad területet hagytunk nekik, ez emiatt volt. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ma is eljöttek és végig biztatták a csapatot.”

Pintér Attila:

“Mind a két csapat tudta, hogy mit szeretne játszani, szerintem ezt lehetett látni. Tudtuk, hogy mik a Vidi erősségei, milyen játékosai vannak, az egyik, ha nem a legjobb kerettel rendelkező csapat Magyarországon. A játékosaim mindent elkövettek a három pontért, a meccslabdák nálunk voltak, de a gól sajnos nem sikerült. Az viszont örömteli, hogy milyen játékot mutattunk be. Úgy érzem, jól megoldottuk azt, hogy a Vidi szélsőhátvédei sokat segítik a támadásokat, valamint nagyon jó helyeken szereztünk labdákat. A második félidőben pedig már pontosabban játszottuk fel a középpályán megszerzett labdákat a támadóknak, emiatt volt akkor több lehetőségünk.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek