hu en
2018. Március 28. 10:24  -  Wéninger Ákos
Barta Gábor, a Vidi vezető-fizioterapeutája kétnapos Biomechanikai Konferencián járt Bécsben

Többek közt a Manchester City, a Manchester United és az AC Milan egészségügyi szakemberei is előadásokat tartottak az osztrák fővárosban.

"Nagyon hasznos volt az a két nap, amit a Biomechanikai Konferencián töltöttem. A konferencia célja az volt, hogyan és mikor végezzünk különböző szűréseket, illetve ezeknek a szűréseknek az eredményeit hogyan tudjuk a mindennapokban felhasználni. Az előadásokat neves külföldi csapatok szakemberei tartották. Az egyik fő téma a mozgásminta analizálás volt, melyet leginkább az utánpótlásban tudunk alkalmazni, hiszen ott van lehetőség arra, hogy valós ízületi korrekciókat érjünk el, a téves mozgásokat kijavítsuk. Biztos vagyok benne, hogy itt a Vidinél a szakkollégákkal egyeztetve a jövőben több dolgot is át tudunk ültetni a munkafolyamatainkba azokból, amiket ezen a konferencián megismertünk" - nyilatkozta honlapunknak Barta Gábor, a Vidi vezető-fizioterapeutája.

CÍMKÉK
Barta Gábor
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek