hu en
2018. Március 27. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
FACEBOOK
Chateljen Marko Nikoliccsal a Facebookon!

Szerdán 16.00-tól 17.00-ig a Videoton FC vezetőedzője lesz a vendég hivatalos Facebook-oldalunkon, szurkolóink 15.30 és 16.30 között tehetik fel kérdéseiket!

A Vidi vezetőedzője, Marko Nikolics március 28-án, szerdán 16.00-17.00 között hivatalos Facebook-oldalunkon válaszol a szurkolók kérdéseire és ad tájékoztatást a csapatot érintő dolgokról.

Kérdezzen Ön is Marko Nikolicstól!

Amennyiben Ön is kérdezni szeretne, de még nem felhasználó, akkor regisztráljon a Facebookra, és nyomja meg a   gombot a Videoton FC hivatalos oldalán.

Ha már van regisztrációja, és csatlakozott is a Videoton FC kedvelőihez, akkor nem kell mást tennie, mint szerdán 15.30-tól a Facebookon közzétett "Chat Marko Nikoliccsal" posztunk alatt hozzászólásként feltenni kérdését.

A kérdéseiket 15.30 és 16.30 között, egy órán keresztül tehetik fel! Felhívjuk figyelmüket, hogy Marko Nikolics szintén egy órás időszakban, 16.00 és 17.00 között válaszol, 17.00 után a válaszadás abban az esetben is befejeződik, ha addig nem sikerül mindegyik kérdésre válaszolni. A kérdések a beérkezés sorrendjében kerülnek feldolgozásra.

Egy felhasználó egy kérdést tehet fel, kérjük szurkolóinkat, hogy ezt tartsák be!

Várjuk kérdéseiket!

Marko Nikolics nem reagál erkölcsbe ütköző vagy stílusában nem megfelelő kérdésekre, illetve fenntartjuk a lehetőségét, hogy azonos tartalmú kérdések esetén csak az első kerüljön megválaszolásra! Amennyiben kezelhetetlen mennyiségű kérdés érkezik, akkor természetesen igyekszünk majd a későbbiekben reagálni, illetve az érdekesebb témákat a vidi.hu-n kifejteni!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek