hu en
2018. Március 25. 13:36  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Négygólos vereség hazai pályán az Ajkától

A Veszprém megyeiek visszavágtak az őszi kétgólos vereségéért. 

NB III Nyugati csoport, 2017-2018, Tavaszi szezon, 20. fordulóMeccs center 
0-4
(0-1)

Videoton FC II:
Hársfalvi -- Ujvári (Vastag 46), Pápai, Réti, Torvund Alexander, Burka Bendegúz, Szolnoki, Galacs Erik (Gruber 83), Kondor (Molnár Dominik 46), Tarnóczi, Tamás
Oláh 44, Oláh 61, Oláh 75, Csizmadia 89
FC Ajka:
Balogh -- Oláh, Vallejos (Tóth 73), Horváth, Pavlitzky (Kalász 87), Köles, Csemer, Kovács, Csizmadia, Pákai, Graszl
2018.03.25. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Görög MárióHofbauer RolandBognár László

Második csapatunk ezúttal a dobogóért - titkon pedig talán a bajnoki címért is - küzdő Ajkát látta vendégül vasárnap délelőtt Sóstón. Ősszel egy remek találkozón, az utolsó két percben szerzett két góllal 3-1-re nyerni tudtunk az Ajka otthonában. Tímár Krisztián ezúttal Hársfalvi, Szolnoki, Réti és Tamás játékára számíthatott az NB I-es keretből. 

Jól kezdtük a meccset, az első komolyabb helyzetet a 30. percben alakítottuk ki. Pápai vitte le a jobb szélen az alapvonalig a labdát, majd középre tette, a kapu előterében teljesen üresen kapta azt Galacs Erik, azonban nem sikerült a ziccert gólra váltania. Három perccel később Oláh csapta be két védőnket, majd egyedül vezette a labdát Hársfalvira, kapusunk remek ütemben vetődött ki, és elakadt benne a játékszer. A 44. percben már nem hibázott az Ajka támadója, így 1-0-ás vendégelőnnyel zárult az első játékrész.

A második félidőben egyre jobban sikerült saját akaratát ránk erőltetnie az Ajkának, ez pedig újabb vendéggólokat eredményezett. Oláh a 61. és 75. percben is betalált a kapunkba, a 90. percben pedig Csizmadia állította be a 4-0-ás végeredményt. 

Második csapatunk jövő héten a III. Kerület otthonába látogat.

Tímár Krisztián: "Sajnos elég indiszponált volt ma a csapat. Továbbra is tart hazai pályán a felemás formánk. Győzni akarásban sokkal többet várok a játékosaimtól. Az érettebb és tapasztaltabb játékot bemutató Ajka megérdemelten vitte el tőlünk a 3 bajnoki pontot."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek