hu en
2018. Március 24. 15:24  -  Vidi.hu   -   vidi.hu / dvtk.eu   -   Fotó: vidi.hu
A két vezetőedző értékelte a Vidi-DVTK mérkőzést

Marko Nikolics és Bódog Tamás gondoltai a hatgólos szombati találkozóról.

Marko Nikolics:

„Nem szeretnék komolyabb elemzésbe belemenni, hiszen egy edzőmérkőzésről van szó. Annak viszont jó tempójú volt, éles, versenyszerű meccset játszottunk a DVTK-val. Egy küzdő, harcos csapatról van szó, ezért is szerettünk volna ellenük pályára lépni. Fontos, hogy senki nem sérült meg, valamint az is pozitív, hogy minden játékos megkapta a tervezett játékperceket.”

Bódog Tamás:

„Tudtuk, mire számíthatunk, a Vidi erős csapat, ennek megfelelő mérkőzést is játszottunk. Az első húsz percbe belealudtunk, és erre az sem lehet mentség, hogy csütörtökön és pénteken is két edzéssel készültünk. Lehet valaki fáradt, de pontrúgásból akkor sem szabad két gólt kapni. A csapat hozzáállása parádés volt, mert a második félidőt uraltuk, helyzeteket alakítottunk ki, amiből többet kellett volna gólra váltani. A mérkőzés elérte célját, jó mérkőzést játszottunk egy jó ellenféllel, sok sikert kívánok nekik a továbbiakban! Majd a következő mérkőzésen jobbak leszünk ellenük.”

(dvtk.eu)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek