hu en
2018. Március 19. 17:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Késedi Gábor az erőnléti edzőképzésen tartott előadást az MLSZ-ben

Vezető-videóelemzőnk az elmúlt héten fehérvári kollégáival a kapusedző-képzésen is bemutatta, milyen munkamódszerekkel dolgoznak a Vidinél.

"A múlt héten Andrusch József (a magyar kapusedző-képzés vezetője - a szerk.) meghívásának eleget téve a kapusedző-tanfolyamon tartottam előadást Telkiben két fehérvári videóelemző-kollégámmal, Pap Bencével és Herczeg Bencével közösen. A fő téma a mérkőzéselemzés és a teljesítményanalízis volt, kollégáimmal pedig bemutattuk, hogy nálunk a Vidinél hogyan is működik mindez. Egy kis nemzetközi kitekintésre is sort kerítettünk, valamint bemutattuk témáink történelmi hátterét is. Hétfőn egy kicsit részletesebben, de hasonló tematika szerint tartottam - ezúttal egyedül - előadást az erőnléti edzők számára indított tanfolyamon.

Az edzőképzésen résztvevő kollégák betekintést nyertek abba, hogy a technikai és taktikai elemzés - amely tulajdonképpen a mi specializációnk - hogyan is néz ki és milyen szoftvereket használunk. Örülök, hogy meg tudtuk mutatni a kollégáknak, hogy mi a Vidinél, milyen módszerekkel dolgozunk. A visszajelzések nagyon pozitívak voltak, sokan meglepődtek, hogy ilyen összetett háttérmunkát végeznek a magyar futballban. Büszke vagyok arra, hogy a Vidi ezen a téren is úttörőnek számít" - nyilatkozta honlapunknak vezető-videóelemzőnk, Késedi Gábor.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek