hu en
2018. Március 12. 08:43  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Réti Patrik: "Boldog vagyok, hogy győztes Vidi-meccsen debütálhattam az élvonalban"

"Patyó" boldogan nyilatkozott honlapunknak élete első NB I-es mérkőzése után.

Saját nevelésű futballistánk, Réti Patrik öt hónappal azután, hogy a DAC elleni edzőmeccsen életében először volt tagja a Vidi első keretének, szombat este a DVTK elleni győztes bajnokin bemutatkozhatott az élvonalban is.

"Minden képzeletemet felülmúlta az, hogy a DVTK ellen bemutatkozhattam az NB I-ben szombat este. Boldog vagyok, hogy győztes meccsen léphettem először pályára, ráadásul a saját szurkolóink előtt. Nagyon sok embernek tartozom hálával azért, hogy eljutottam idáig. Mindenképp köszönettel tartozom az eddigi edzőimnek, és a családomnak - ők végig hittek bennem, és akkor is segítettek, amikor rögös volt az utam. Köszönöm Marko Nikolicsnak is, akinek mindenképp bizonyítani akarom, hogy nem érdemtelenül adta meg számomra a bizalmat. Eddig is nagyon keményen dolgoztam, de most, hogy átélhettem azt, milyen érzés győztes meccsen pályára lépni a Vidiben az NB I-ben, még az eddigieknél is motiváltabb leszek, hogy minél gyakrabban ott lehessek a pályán. Egyúttal pedig üzenni szeretnék azoknak a fiatal vidistáknak, akik az én utamat járják most az utánpótlásban, hogy igenis higgyenek magukban, dolgozzanak keményen, és akkor oda lehet kerülni az első csapathoz. Ne adja fel senki sem az álmát!" - nyilatkozta a lefújást követően boldogan Réti Patrik.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek