hu en
2018. Március 09. 14:00  -  Guber Péter
Nagy Tibornak vérre van szüksége - szurkolóink segítségét kérjük!

Egykori támadónkon április elején életmentő szívműtétet végeznek.

88 NB I-es mérkőzésen lépett pályára csapatunkban 1976 és 1984 között Nagy Tibor. Egykori támadónk, aki 59. születésnapját decemberben ünnepelte, most segítségre szorul: április elején életmentő szívműtét előtt áll és vérre van szüksége.

A család tájékoztatása szerint Nagy Tibornak úgynevezett "irányított véradáson" való részvétellel lehet segíteni. A véradónak ekkor ki kell töltenie egy nyilatkozatot, melyen feltünteti, hogy kinek szánja a vért. A vércsoportnak nem kell egyeznie az övével, ebben az esetben egy másik beteg kapja a leadott vért, Nagy Tibor pedig a neki megfelelőt.

A Videoton FC arra kéri szurkolóinkat, hogy nyújtsanak segítséget klubunkkal NB I-es bronzérmes és Magyar Kupa-döntős egykori játékosunknak. A vér két hétig tárolható, a műtét április elején esedékes.

Azon drukkereink, akik szeretnének részt venni az irányított véradásban, a [email protected] email-címen vehetik fel a kapcsolatot Nagy Tibor feleségével, Hertelendy Andreával.

Köszönjük segítségüket!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek