hu en
2018. Március 02. 11:00  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Fiola Attila: "Csak arra koncentrálunk, hogy újra az FTC elé kerüljünk a tabellán"

Jobbhátvédünk szerint az elmúlt hetekben hozzászokott a csapat a hidegebb időjáráshoz.

A Vasas elleni sikeres bajnoki nyitányt követően a Budapest Honvédhez látogat együttesünk az OTP Bank Liga 21. fordulójában. A magyarországi időjárási körülmények országszerte kérdésessé tették a hétvégi találkozók lebonyolítását, de játékosainkat ez nem zavarta meg.

"Az egész hét során úgy készültünk, hogy szombaton pályára fogunk lépni. Természetesen nem engedtünk ki, de semmi különlegessel sem várjuk ezt a találkozót. Akkor kezdett el hidegebbre fordulni az időjárás, amikor hazatértünk Spanyolországból, de az elmúlt hetekben azért hozzászoktunk a mínuszokhoz, ezért úgy vélem, ezzel semmiképp sem lesz gond Kispesten. Az sem jelent gondot mentálisan, hogy kissé bizonytalan, sor kerül-e az összecsapásra, hiszen még egyszer mondom, nekünk egész egyszerűen úgy kell hozzáállnunk, hogy lesz forduló. Először játszunk a Bozsik Stadionban a tavalyi döntő óta, de ennek nem szabad befolyásolnia a csapatot, végképp el kell felejtenünk az ott történteket és csak arra koncentrálni, hogy újra a Ferencváros elé kerüljünk a tabellán." - fogalmazott jobbhátvédünk.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek