hu en
2018. Február 25. 14:00  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓK
Ötven veszprémi iskolás is ott volt a Vidi első tavaszi bajnokiján

A gyulafirátóti Gyulaffy László Általános Iskola tanulói Tóth Bence meghívására látogattak el a Pancho Arénába.

Sikerrel zárult a Vidi első tavaszi összecsapása: csapatunk 2-1-es győzelmet  aratott a Vasas FC felett az OTP Bank Liga 20. fordulójában. A találkozót a fagyos időjárás ellenére sok szurkolónk a helyszínen tekintette meg, köztük pedig - némileg rendhagyó módon - ott volt 50 veszprémi iskolás is, akik fiatal hátvédünk, Tóth Bence meghívására érkeztek a Pancho Arénába.

"Egy buszt töltöttünk meg, ötven fővel érkeztünk Gyulafirátótról, Veszprém külvárosából. A diákok között első osztályostól nyolcadik osztályosig minden évfolyamba tartozó megtalálható és két dolog közös bennük: mindannyian a Gyulaffy László Általános Iskola nebulói, illetve futballoznak. Az utat egyébként Tóth Bencének és a Gyermekmosoly Alapítványnak köszönhetjük. Bencét fiatal korában egy ideig én is edzettem, innen az ismeretség" - számolt be a túra apropójáról Burján Jenő, az iskola tanára és a csoport egyik vezetője, majd hozzátette: a gyermekek nagyon élvezték a kirándulást, a hideg ellenére jól érezték magukat és természetesen a Vidi sikeréért szorítottak.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek