hu en
2018. Február 23. 10:20  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Kovácsik Ádám: "Nagyon várjuk már a Vasas elleni bajnokit"

Kapusunk szerint felkészült a csapat a tavaszra, szombaton pedig mindenképp nyerni akarnak a mumusnak számító angyalföldiek ellen.

"Nagyon várjuk már a szombatot, amikor ismét útjára indul a labda a hazai pontvadászatban. Jó volt az egy hónapos téli szünet, sikerült mindenkinek rendet raknia a fejében, a felkészülésünk pedig nagyszerűen sikerült. Az első edzőtáborunk a fizikális felkészítésről szólt, míg a másodikban már a finomhangoláson volt a hangsúly. Felkészülten várjuk a tavaszi rajtot, és nem is félszezonban, hanem 14 bajnoki döntőben gondolkodunk. Biztos, hogy nehéz meccs vár ránk, hiszen évek óta nem sikerült bajnoki meccsen legyőznünk a Vasast, jól megy nekik ellenünk, de ez csak plusz motiváció számunkra. Szerintem a csapattársak nevében is mondhatom, hogy csak győzelemben gondolkodunk a Vasas ellen" - nyilatkozta honlapunknak Kovácsik Ádám.

CÍMKÉK
Kovácsik Ádám 2017-2018 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Vasas FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek