hu en
2018. Február 20. 15:56  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Pátkai Máté és Stefan Scsepovics dedikálnak csütörtökön a VidiShopban

17.00-18.00 között találkozhatnak játékosainkkal. A dedikálás ideje alatt minden termékre 20% kedvezményt biztosítunk!

Csütörtökön ismét érdemes lesz ellátogatni a Piac téri VidiShopba, hiszen a megszokott nagy kínálat mellett 2018-ban első alkalommal ezúttal Pátkai Máté és Stefan Scsepovics várja szurkolóinkat az üzletben 17.00 és 18.00 óra között. Ebben az egy órában minden VidiShopban kapható termékre 20% kedvezményt biztosítunk. (Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!)

Pátkai Máté a szezonban eddig 15 bajnokin lépett pályára csapatunkban és 4 gólt szerzett, ráadásul hosszú idő után tavaly nyáron ismét meghívást kapott a magyar válogatottba, és ősszel több találkozón is szerepelt a nemzeti csapatban. Stefan Scsepovics pedig néhány hete igazolt a Vidibe, ahol reményeink szerint tavasszal minél több gólt fog szerezni öccsével, Markoval együtt. 

Találkozzon ön is a Vidi-játékosaival, sőt, vásárolja meg szezonbérletét vagy belépőjét a szombati Vidi - Vasas bajnokira is! 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek