hu en
2018. Február 20. 13:29  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Magabiztos győzelem a bajnoki főpróbán

Kedd délelőtt 3-0-ra nyertünk az NB II-es Mosonmagyaróvár ellen.

Barátságos, 2017-2018, Téli felkészülés, Téli felkészülésMeccs center 
3-0
(1-0)
Stefan Scsepovics 14, Hadzic 53, Kovács 55
Videoton FC:
Kovácsik (Tujvel 46) -- Fiola (Réti 46), Lazovics (Vinícius 46), Hadzic (Mocsi 46), Kovács, Nego (Tóth Bence 46), Stefan Scsepovics (Szabó 46), Pátkai (Bolla 46), Nikolov (Tamás 46), Stopira (Szolnoki 46), Juhász (Hadzic 46)

Mosonmagyaróvári TE 1904:
Heinrich -- Kovács, Szépe, Szpirulisz, Huszárik, Vágó, Zsirai, Kapacina, Lőrincz, Kulcsár, Bartos
2018.02.20. FelcsútPancho Aréna1 fok, havazikJátékvezetők: Erdös József

A bajnoki rajt előtti utolsó téli felkészülési mérkőzésünket kedd délelőtt a Mosonmagyaróvár csapata ellen játszottuk Felcsúton. A kapuban Kovácsik Ádám kezdett, mezőnyben pedig Fiola, Lazovics, Hadzic, Kovács, Nego, Stefan, Pátkai, Nikolov, Stopira és Juhász játszott az első 45 percben.

Jól kezdtük a találkozót, Danko fejjel, Pátkai lábbal veszélyeztetett - utóbbi lövése a felső lécen csattant. A 14. percben egy korszerű támadás végén Nikolov közeli lövését lábbal védte Heinrich, a kipattanót Stefan vágta közelről a kapuba (1-0). A 30. percben Lőrincz távoli bombáját védte Kovácsik bravúrral. A játékrész végén még egy Pátkai lövés suhant el nem sokkal az ellenfél kapuja fölött.

A második félidőben csak Kovács maradt a pályán a kezdőből. A Tujvel, Tóth, Tamás, Réti, Szabó, Elvir Hadzic, Kovács, Szolnoki, Bolla, V​inícius, Mocsi tizenegy az 53. percben újabb gólt szerzett. Egy szép támadás végén Elvir Hadzic kapott labdát, aki 7 méterről, nagy erővel juttatta azt a hálóba (2-0). Ez volt az első gólja Elvirnek az NB I-es csapatban. Két perccel később az egyik vendég védő a gólvonal előtt kézzel ütött a labdába, amiért a játékvezető jogosan ítélt büntetőt. A labda mögé Kovács állt, és higgadtan értékesítette a 11-est, ezzel beállítva a 3-0-ás végeredményt.

Csapatunk szombaton 17 órakor a Vasast fogadja az év első bajnoki meccsén a Pancho Arénában.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek