hu en
2018. Január 28. 12:03  -  Guber Péter   -   Fotó: Tiber Krisztián, Hüvösi Fotográfia
Ismét a Real Madriddal döntőzött a Vidi - ezúttal a Gabora Gálán

A nívós jótékonysági gálán ezüstérmet szerzett öregfiúk-csapatunk, ahol a 33 évvel ezelőtti döntő egyik hőse, Vadász Imre is pályára lépett.

Ahogy a vidi.hu-n arról már korábban beszámoltunk, a hagyományokhoz híven idén is részt vett öregfiúk-csapatunk a Gabora Gálán. A Salgótarjánban 26. alkalommal megrendezett tornán az előzetesen meghirdetetthez képest nem lépett pályára színeinkben Hegedűs Ferenc és Sowunmi Thomas, játszott viszont Vadász Imre, aki eredetileg csak kísérőként vett volna részt. A tornáról Szabó József számolt be honlapunknak.

"Idén sem kellett csalódnunk: kiváló szervezés, jó együttesek és telt ház jellemezte a tornát, melynek rangját a Real Madrid csapatának részvétele is emelte. Mindezt tetézte részünkről, hogy sikerült eredményesen szerepelnünk. Az első összecsapáson a PMFC ellen 0-1-ről 3-1-re győztünk, majd a Ferencvárossal szemben kétgólos hátrányt egyenlítettünk ki. A Dunaszerdahely is vezetett két góllal, de 5-3-ra fordítottunk. Ekkor kissé izgulnunk kellett, mert ha a zöld-fehérek három góllal nyernek, akkor ők a döntősök, de csak 5-4-re verték meg a pécsieket, így mi játszhattunk a fináléban. A másik ágon a Real Madrid szintén egy döntetlennel és két sikerrel vette a csoportkört, így összejött az a párosítás, amire titkon mindannyian vágytunk. A kezdőrúgást Vadász Imrével közösen mi végeztük el, ami természetesen remek élmény volt 33 évvel az UEFA Kupa-dönő után. Sajnos ez a mérkőzés már nem sikerült jól, az elején gyorsan kapott két találat meghatározta a kimenetelt és végül 6-2-re maradtunk alul. A spanyoloknál fiatalabb, jobb fizikai állapotban lévő játékosok szerepeltek, itt volt Pavón, Víctor Sánchez, Julio César és Amavisca is. Természetesen az ezüstérem is kiváló eredmény, de talán még ennél is fontosabb, hogy remekül éreztük magunkat a színvonalas gálán!" - fogalmazott UEFA Kupa-döntős csapatunk gólvágója.

A Videoton FC Gabora Gálán ezüstérmet szerzett csapata: Mitring István, Vadász Imre, Nagy Lajos, Dvéri Zsolt, Németh Zoltán, Tiber Krisztián, Vajda Gusztáv, Kovács Attila, Sallói István, Takács Zsolt, Árki Gábor.

Kísérőként részt vett: Szabó József, Horváth Gábor, Tiber László, Jónás Gyula.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek