hu en
2018. Január 27. 18:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Szombaton is két edzés volt a Vidi programja Spanyolországban

Délelőtt két részre osztotta a keretet Marko Nikolics vezetőedző, délután pedig együtt gyakorolt a csapat.

Péntek délután lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését is a Vidi Spanyolországban, a román listavezető CFR Cluj 3-0-ra nyerni tudott ellenünk. A szombat délelőtt a regenerálódás jegyében telt, azoknak a játékosoknak a többsége, akik a Kolozsvár ellen legalább félórát játszottak, a konditeremben dolgoztak Goran Basarics fitneszedzővel, míg a többiek a futballpálya felé vették az irányt, ahol lendületes, labdás edzésen vettek részt.

Ebéd után a szokásos csendes pihenő következett, majd 16 órától - immár az egész keret - labdás gyakorlatokat végzett a közeli edzőpályán. A mellettünk lévő pályán a Légia Varsó játszott 15 órától edzőmeccset a dán Silkeborg ellen, ezt a találkozót 2-0-ra nyerték meg a lengyelek. 

A tervek szerint vasárnap több idő jut majd a pihenésre, ugyanis csak délelőtt szerepel edzés a programban, hétfő délután pedig következik az első edzőtábor utolsó felkészülési mérkőzése - erről a találkozóról a későbbiekben tudunk teljes körű tájékoztatást adni.

Szintén a Vidivel kapcsolatos hír, hogy a Tímár Krisztián vezette NB III-as csapatunk szombat délután Bécsben játszott nemzetközi felkészülési mérkőzést a Rapid Wien II ellen, és bár a fehérvári fiatalok tíz perc játék után már 2-0-ra is vezettek, végül egy rendkívül izgalmas, élvezetes, jó iramú találkozón 2-2-es végeredmény született.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek