hu en
2018. Január 10. 12:40  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Visszatért a Vidihez Simek Péter!

A csapatunkkal Magyar Kupa-győztes szélső az utánpótlásunkban dolgozik a jövőben.

Visszatért klubunkhoz Simek Péter, aki januártól az U17-es csapat vezetőedzőjeként dolgozik a Vidi utánpótlásában.

A 37 éves, kilencszeres válogatott labdarúgó a Fejér megyei Bakonycsernyén született és végigjárta a Vidi korosztályos csapatait (valamint az utánpótlás-válogatottakat), mielőtt 1998-ban a felnőtteknél is bemutatkozott. Később megfordult a Gázszer, a Vasas és az Újpest együtteseinél is, mielőtt visszatért volna Székesfehérvárra. 2005 és 2008 között futballozott ismét klubunknál, részese volt a csapat első és mindmáig egyetlen Magyar Kupa-győzelmének. Élvonalbeli pályafutásának végén ismét a lila-fehérek, valamint az angyalföldiek labdarúgója volt. Simek Péter legutóbb az NB II-es Siófok pályaedzőjeként dolgozott.

"November környékén keresett meg Kovács Zoltán azzal a kérdéssel, hogy lenne-e kedvem a Vidi U17-es csapatát irányítani, mivel Kuttor Attila és Horváth Gábor távozásával ott ideiglenesen Toldi Gábor az edző és szeretnének végleges megoldást találni. Nagyon örültem a felkérésnek, azt gondolom, rengeteg érv szólt amellett, hogy elvállaljam a munkát. Bakonycsernyei, falusi legényként indultam a foci rögös útjára és a Vidi a nevelőegyesületem, 13 éves koromban kezdtem el itt játszani, még a Serdülő II-ben. A felnőtt csapatig másztam fel a ranglétrán és annak ellenére, hogy később több más helyen is megfordultam, az igazi otthon nekem mindig is Székesfehérvár volt. Hétfőn találkoztam a csapattal, de ez a hét azért még az ismerkedés jegyében fog telni. Minden tudásomat szeretném átadni a srácoknak, a hosszú távú cél pedig természetesen az, hogy minél többükből profi labdarúgó legyen és felkerüljenek a Vidi felnőtt keretébe. Szeretnénk kiharcolni a bennmaradást, de nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen a mi tabellánk mellett az U16-os csapat eredményei is számítanak. Nem rendelünk mindent alá ennek, mert úgy gondoljuk, a játékosok fejlődése sokkal fontosabb" - nyilatkozta honlapunknak Simek Péter, a Vidi U17 új vezetőedzője.

Toldi Gábor az NB III-as és az U19-es csapat mellett dolgozik tovább.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek