hu en
2017. December 24. 10:15  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Négy meghatározó játékosunkkal hosszabbítottunk szerződést

Juhász Roland, Marko Scsepovics, Loic Nego és Kovácsik Ádám is új kontraktust írt alá.

Örömmel jelentjük be, hogy klubunk négy játékossal hosszabbított szerződést!

Juhász Roland 2013 tele óta erősíti a Vidit - előbb kölcsönbe érkezett, a nyártól pedig végleg klubunkhoz került a játékjoga. Eddig 124 bajnokin lépett pályára, melyeken 15 gólt szerzett. Együttesünkkel bajnok, háromszoros ezüstérmes, Magyar Kupa-döntős és kétszeres Ligakupa-döntős lett. 

Marko Scsepovics 2016-ban a görög Olympiakosz együtteséből igazolt a Vidihez és már 39 bajnokin kapott lehetőséget, amelyek során 22 gólt szerzett - hat év után ő volt az első, aki az NB I-ben mesterhármast ért el színeinkben.

Kovácsik Ádám 2015-ben igazolt Székesfehérvárra és az első idényében Braniszlav Danilovics mögött 7 mérkőzésen jutott szóhoz, az előző és a jelenlegi szezonban pedig az összes bajnokit végigjátszotta, összesen 59-nél jár.

Loic Nego 2015 nyarának átigazolási hajrájában szerződött klubunkhoz és azóta az egyik legstabilabb pontnak számít: már 76 bajnokin öltötte magára csapatunk szerelését és 11-szer talált be.

"Örülünk annak, hogy Juhász Roland érez magában annyi erőt és motivációt, hogy folytassa a pályafutását. A pályán is látjuk a szerepét hétről-hétre, a teljesítményével is rászolgált a hosszabbításra. Pályán kívül is igazi kapitány, örömteli, hogy sikerült gyorsan megállapodni a folytatásról. Ilyen kaliberű játékosnál, aki ilyen pályafutással büszkélkedhet, általában az dönti el, hogy meddig tud jól teljesíteni, hogy meddig találja meg a saját motivációját. Rolandnál nincs ezzel probléma. Biztos vagyok benne, hogy nem levezetésnek szánja a következő szezont sem, hanem címeket szeretne nyerni a csapattal. Marko Scsepovics egészen kiváló gól/perc és pont/perc mutatóval rendelkezik a bajnokságban és a nemzetközi kupában is, szeretik a csapattársak és úgy gondolom, hogy a szurkolók is befogadták, így örülünk annak, hogy hosszú távon is itt képzeli el a karrierjét. Igazi góllövő csatár, bízom benne, hogy tavasszal a gólkirályi címre tör majd. Loic Nego hosszú ideje bizonyítja, hogy a bajnokság egyik legjobb légiósa. Nem csak a posztján, hanem az összes játékost figyelembe véve. Ugyan eredetileg jobbhátvéd, de szinte minden edző használta a középpályán is, ahol szintén kiemelkedő teljesítményre képes, valamint fontos gólokat is szerez. Folyamatos iránta az érdeklődés, de a tárgyalások során végig bizonyította lojalitását a Vidi iránt, nem fordult meg a fejében az, hogy visszaéljen a helyzettel és nyáron szabadon távozzon. Kovácsik Ádám folyamatos fejlődést mutatott az elmúlt időszakban. Az NB I egyik legjobb kapusáról beszélünk, ezt bizonyítja a válogatott bemutatkozása is. A klub értékeli a pályán mutatott teljesítményét és a pályán kívül mutatott hozzáállását, így bár az ő szerződése nem járt volna a nyáron, mégis hosszabbításban állapodtunk meg" - nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató. 

"Tavaly ilyenkor azt mondtam, hogy lehet, hogy az utolsó szezonom lesz a mostani, viszont Marko Nikolics érkeztével - akivel nagyon megtaláltam a közös hangot - úgy néz ki, ez változik, ami miatt nagyon boldog vagyok. Remekül érzem magam a bőrömben, és nem szeretném még abbahagyni a futballt, mert érzek még annyit magamban, hogy a következő szezonban is hasznára lehetek a csapatnak. Külön motiváció, hogy a jövőre elkészülő új Sóstói Stadionban is szeretnék pályára lépni. Februárban lesz 5 éve, hogy a Vidibe igazoltam, szóval folytatom azt a tendenciát, hogy sok időt töltök el játékosként egy csapatban. Nagy öröm számomra, hogy a vezetőség is bízik bennem, és remélem, a szurkolók is örömmel fogadják a hírt a szerződésem meghosszabbításáról. Nyáron 35 éves leszek ugyan, de fizikálisan és mentálisan is erősnek érzem magam" - fogalmazott Juhász Roland.

"Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy új szerződést írhattam alá a Vidivel! Remekül érzem magam Magyarországon és Székesfehérváron. Remélem, még nagyon sok gólt láthatnak tőlem a szurkolók a jövőben! Szeretnénk tavasszal megnyerni a bajnokságot, nyáron pedig legalább még egy körrel továbbmenni a nemzetközi porondon, ami ugye már csoportkört jelentene" - mondta Marko Scsepovics.

"Örülök a szerződés hosszabbításnak, mert ez egyfajta pozitív visszajelzés a klub vezetősége részéről. A jövőben is igyekszem a lehető legjobb teljesítményt nyújtani a kapuban, és bebizonyítani azt, hogy rászolgáltam a vezetők bizalmára. Nagyon szeretem az itteni közeget, a klubot, a szurkolókat és a csapattársakat, éppen ezért legnagyobb vágyam az, hogy még hosszú éveken keresztül velem kezdődjön a Vidi összeállítása" - emelte ki Kovácsik Ádám. 

"Szeretnék köszönetet mondani a Vidi szakmai stábjának, külön kiemelve Kovács Zoltán sportigazgatót, és Marko Nikolics vezetőedzőt. Nagyon boldog vagyok, hogy a jövőben is a Vidi-család tagja lehetek. Jár a köszönet természetesen a szurkolóknak is, akik mindig, minden körülmények között a csapat mögött állnak. Remekül érzem magam a Videotonban, amely számomra tényleg olyan, mint egy nagy család, éppen ezért nagy öröm számomra a szerződéshosszabbítás. A tervem az, hogy a következő időszakban minél több címet nyerjünk a Vidivel, és most már ne csak kopogtassunk Európa ajtaján, hanem lépjünk is azon be. Nyáron karnyújtásnyira voltunk attól, hogy bekerüljünk a csoportkörbe, hiszem azt, hogy jövő nyáron már sikerül kiharcolnunk azt, hogy valamelyik európai kupasorozat csoportkörébe bejussunk” - mondta Loic Nego.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek