hu en
2017. December 16. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   nso.hu   -   Fotó: vidi.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Három Vidi-játékos az NS őszi álomcsapatában

Az idény első felének befejeztével elkészítette posztonkénti rangsorát a Nemzeti Sport, a legjobbak közé Pátkai Máté, Danko Lazovics és Ezekiel Henty is bekerült.

A Nemzeti Sport ezúttal is elkészítette a 2017–2018-as idény őszi szezonjának játékosrangsorát az NS által adott osztályzatok alapján. A mezőnyjátékosoknál 1-től 10-ig, kapusok esetében 0-tól 10-ig adható érdemjegy, ezek átlaga adja ki a sorrendet. Kapusoknál a 0-s osztályzat nem ront, nem is javít az átlagon.

A bajnokság eddig lejátszott 19 fordulójában 289 labdarúgó lépett pályára, tízzel kevesebb, mint egy évvel korábban. A listára csak az a 147 futballista kerülhetett fel, aki legalább tíz bajnokin értékelhető teljesítményt nyújtott. Pontazonosság esetén a több értékelhető teljesítmény rangsorolt.

Íme az álomcsapat: Dibusz (FTC) – Bényei (DVSC), Kamber (Honvéd), Uzoma (Balmazújváros) – Pátkai (VIdeoton FC), Tőzsér (DVSC) – Varga R. (FTC), Lazovics (Videoton FC), Paintsil (FTC), Lanzafame (Honvéd) – Henty (Videoton FC)

 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek