hu en
2017. December 02. 22:45  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Pátkai Máté: "Rangadón nem lehet egy félidőnyi előnyt adni az ellenfélnek"

Középpályásunk szerint az első játékrészben "fordítva ültünk a lovon".

Együttesünk az OTP Bank Liga 18. fordulójában 3-1-es vereséget szenvedett a Ferencvárosi TC vendégeként. A lefújást követően a találkozót végigjátszó Pátkai Máté nyilatkozott a vidi.hu-nak.

"Egy rangadón nem lehet egy egész félidőnyi előnyt adni az ellenfélnek, különösen, ha a Ferencváros az. Ez szerintem nagyjából eldöntötte a mérkőzést. Az első játékrészben elveszítettük a párharcainkat, ráadásul amikor futballozni kellett volna, ívelgettünk, amikor ívelni kellett volna, akkor futballozni próbáltunk. Fordítva ültünk a lovon. A második félidőben már jobban nézett ki a dolog, meg is szereztük a szépítést, mondhatjuk, hogy időben. Még 20 perc hátra volt a mérkőzésből, meg is voltak a lehetőségeink, de egy újabb hiba eldöntötte a három pont sorsát" - fogalmazott Pátkai Máté.

CÍMKÉK
Pátkai Máté 2017-2018 OTP Bank Liga NB I Ferencvárosi TC - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek