hu en
2017. December 02. 22:43  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Marko Nikolics: "Sok ajándékot adtunk a hazaiaknak”

A két vezetőedző értékelte az FTC-Vidi rangadót.

Marko Nikolics:

Gratulálok a Ferencvárosnak, megérdemelten nyertek. A rangadókat általában az nyeri meg, aki jobban akar, ez ma is így volt. Nagyon sok hibát vétettünk, sok ajándékot adtunk a hazaiaknak a tizenhatosunk környékén, akik ezzel élni is tudtak. Passzokat adtunk az ellenfélnek, volt, hogy nem tudtunk felszabadítani, ennyit nem lehet hibázni. A második félidőben már jobban harcoltunk, de ilyen ajándékokat nem szabad adni. Egyébként jó mérkőzés volt, jó volt a körítés is, igazi focihangulatban játszhattak a játékosok. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen sokan eljöttek és szurkoltak nekünk. Gólkülönbséggel még mindig az első helyen vagyunk, a szombathelyi utolsó őszi forduló után is ott szeretnénk maradni. Az lesz a harmincadik mérkőzés a szezonban, ehhez nincs elég nagy keretünk. A téli átigazolási időszakot fel kell használnunk arra, hogy frissítsük a csapatot és érkezzen pár új játékos.

Thomas Doll:

Ma egy szenvedélyes Ferencvárost láttunk a pályán, nagyon büszke vagyok a játékosokra. Mindazt, amit a héten megbeszéltünk, elhatároztunk, a fiúk nagyszerűen megvalósították a pályán. Szeretem, amikor van szenvedély a játékunkban, kezdeményezünk és nem kivárásra játszunk, és ma ez történt. Az első félidőben a védekezésünk és a támadójátékunk is rendben volt. A második játékrészben a Vidi fokozta a nyomást, 3-4 emberrel támadtak, de tudtuk, hogy bizonyos területek így megnyílnak majd előttünk. Sokat futottunk, és fontos volt, hogy be tudott szállni Moutari is a padról. Nem tudok senkit kiemelni, az egész csapat nagyszerűen játszott. Szép támadásokat és gólokat láttunk. Anélkül, hogy arrogánsnak tűnnék, teljesen megérdemelt a győzelmünk. Örülök, hogy nem hagytuk ellépni a Vidit a téli szünet előtt. Jó lett volna, ha a kapu mögött is tele lettek volna a lelátók, a csapat ugyanis megérdemli, hogy jó hangulatban, telt ház előtt játszhasson. Csak ennyi negatívum történt ma este.

CÍMKÉK
Marko Nikolics 2017-2018 OTP Bank Liga NB I Ferencvárosi TC - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek