hu en
2017. November 29. 15:00  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Varga József: "Csak saját magunkat okolhatjuk"

Középpályásunk szerint elsősorban küzdeni tudásban nőtt fölénk a Vác.

Együttesünk szerdán a III. Kerülti TVE pályáján 3-1-es vereséget szenvedett a Magyar Kupában a Vác FC együttesétől. A lefújást követően a találkozót végigjátszó Varga József nyilatkozott a vidi.hu-nak.

"Csak saját magunkat okolhatjuk ezért a kudarcért. Hozzáállásban és küzdeni tudásban az ellenfél fölénk nőtt, talán ez volt a kulcsa annak, hogy a mai mérkőzésen nem érdemeltünk győzelmet és továbbjutást. Labda nélkül nem futottunk annyit, amennyi ahhoz kellett volna, hogy egy ilyen védelmet feltörjünk. A Vác alázatosan küzdött és csúszott-mászott, az előrevágott labdákkal pedig remekül sáfárkodtak, kontrából is gólt szereztek. Szégyelljük magunkat ezért a teljesítményért és mindenkinek vállalnia kell a felelősséget, így teszem ezt én is. Sokkal többet kell nyújtanunk, ha ezeket a mérkőzéseket meg akarjuk nyerni. Azt ugyanakkor nem állítanám, hogy a Fradi elleni találkozó járt a fejünkben, egy profi játékosnak mindig a következő összecsapásra kell koncentrálnia. Nehéz lesz a hétvégére túltennünk magunkat ezen a csalódáson, de muszáj lesz. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy a hétvégén győztesen hagyjuk el a pályát. Bízom benne, hogy a mentalitásunk változni fog a hétvégéig" - fogalmazott Varga József.

CÍMKÉK
Varga József 2017-2018 Magyar Kupa Vác FC - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek