hu en
2017. November 22. 12:30  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a Vác elleni Magyar Kupa-mérkőzésre

Elővásárlási lehetőség nincs, a jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek majd. 14 év alattiak számára a belépés ingyenes.

Harmadik mérkőzésére készül a Vidi a Magyar Kupa 2017-18-as kiírásában. Csapatunk a 128 között a Mohács, a 64 között a Dabas együttesét búcsúztatta, november 29-én pedig a Vác FC ellen lép pályára a III. Kerületi TVE óbudai pályáján.

Jegyvásárlás

A mérkőzésre kilátogató szurkolóink számára elővásárlási lehetőség ezúttal nincs, jegyet váltani meccsnapon 11 órától lehet majd a III. Kerületi TVE pályájának Hévízi út felőli jegypénztáránál, ahol a belépési pont is található. A belépők egységesen 1000 forintba kerülnek, 14 év alattiak számára a belépés ingyenes. A vendégszektor összesen 200 fő befogadására alkalmas és büfé áll majd rendelkezésre.

Megközelítés, parkolás, belépés

A stadionhoz érkezők a Huszti út két szélén, illetve a mellékutcákban parkolhatnak, a Huszti úton a parkolás fizetős, ára 175 Ft/óra.

Belépéskor a rendezők a ruházatot átvizsgálhatják.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek