hu en
2017. November 22. 12:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Hatalmas az érdeklődés az FTC - Vidi rangadó iránt

Gyorsan fogynak elővételben a vendégjegyek és a különvonatra szóló menetjegyek is.

December 2-án az ősz legnagyobb rangadója következik, hiszen a Ferencváros vendégeként lépünk pályára a Groupama Arénában. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a nagy érdeklődésre való tekintettel klubunk mindent megtesz annak érdekében, hogy minél többen biztathassák csapatunkat a helyszínen, ezért szurkolói különvonat is indul Székesfehérvárról Budapestre, majd a mérkőzés után vissza Székesfehérvárra.

Összesen 426 férőhelyes különvonat indul december 2-án, 17.10-kor a fehérvári vasútállomásról.
Szerda 12 óráig 369 db vonatjegy talált gazdára, vagyis már csak 57 db jegy maradt a VidiShopban, így aki a szurkolói vonattal szeretne utazni, annak azt javasoljuk, mindenképp igyekezzen megvásárolni az 1000 ft-os menetjegyet klubunk hivatalos ajándékboltjában.

A találkozóra október 30-án, hétfőn elindult a jegyértékesítés. Belépő váltására nyitvatartási időben (munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30) szintén a VidiShopban, illetve klubkártyával online is lehetőség van erre a linkre kattintva. A vendégszurkolók számára az "E" jelű szektorba lehetséges a jegyvásárlás.

A belépők egységesen 2500 forintba kerülnek.

Első körben 1035 db jegyet kaptunk a vendéglátó Ferencvárostól értékesítésre. Szerda délig ebből 683 db jegy már elkelt, 352 jegy pedig még gazdára vár. Amennyiben a következő napokban a maradék jegyek is elfogynak elővételben, úgy további 240 db jegyet igényelhetünk még a fővárosi klubtól. Amennyiben elővételben elfogy az összes vendégjegy, abban az esetben nem lesz mérkőzés napi helyszíni jegyértékesítés!

 

CÍMKÉK
2017-2018 OTP Bank Liga NB I Ferencvárosi TC - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek