hu en
2017. Október 25. 09:30  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Szolnoki Roland: "Pozitívum, hogy teljesítettük az elvárásokat"

Az FC Dabas elleni találkozót végigjátszó hátvédünk örül, hogy kapott gól nélkül jutottunk tovább a Magyar Kupában.

Végigjátszotta csapatunk FC Dabas elleni, 4-0-ra megnyert Magyar Kupa-találkozóját Szolnoki Roland. Jobbhátvédünk ezúttal nem eredeti pozíciójában szerepelt, hiszen Marko Nikolics vezetőedző védekező középpályásként állította csatasorba.

"Az alacsonyabb osztályú csapatok ellen vívott Magyar Kupa-összecsapások mindig nehezek, hiszen az utolsó leheletükig küzdő, szívós riválisok ellen bármilyen eredmény születhet. Az természetesen pozitívum, hogy teljesítettük az elvásárokat és viszonylag könnyedén továbbjutottunk, ráadásul gólt sem kaptunk. Ezzel együtt nem szabad elfelejteni, hogy akadt még néhány helyzetünk, amit gólra kellett volna váltani. Tudunk ennél jobban játszani. Az, hogy ezúttal a középpályán szerepeltem, nem lepett meg, hiszen az elmúlt héten már edzéseken is ebben a pozícióban számított rám a vezetőedző. Készültünk erre és igyekszem azokat a taktikai elemeket, utasításokat betartani, amiket kért tőlem. Amennyiben hosszabb távon is itt számolna velem, próbálom majd minél inkább felhívni magamra a figyelmet ebben a szerepkörben is." - nyilatkozta honlapunknak Szolnoki Roland.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek