hu en
2017. Október 21. 18:30  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Marko Nikolics: "Jól megérdemelt győzelem volt a mai"

A két vezetőedző értékelte a Vidi - PAFC bajnokit.

Marko Nikolics:

Jól megérdemelt győzelem volt a mai, végig kontrollálni tudtuk a találkozót. A talaj remek volt, ez feküdt a passzjátékunknak, taktikailag pedig az egyik legjobb meccsünket játszottak. Sok helyzetünk is volt, ami az egyetlen hiányérzetünk lehet, hogy a hajráig ezeket nem használtuk ki. Ezt leszámítva viszont jól használtuk a labdát, amikor elveszítettük, akkor pedig nyomást helyeztünk az ellenfélre és hamar visszaszereztük azt, ellenfelünknek nem igazán voltak lehetőségei. Gratulálok a játékosoknak, de nincs sok időnk a regenerációra, hiszen kedden kupameccset játszunk, egy hét múlva pedig következik a fontos Újpest elleni bajnoki. A mai mérkőzésen erős volt a kispadunk, ezért is fontos, hogy mély legyen a keret. A kispadról beszálló játékosok pedig mind kiváló hozzáállással álltak be és segítették a csapatot. A folytatásban tovább küzdünk a céljainkért. Még sok-sok meccs van hátra, de az az érzésem, hogy jó úton járunk. Szurkolóinknak köszönjük, hogy eljöttek Budapestre és itt is végig biztattak minket!

Pintér Attila:

Nehéz beszélni erről a meccsről. Leszűkítettük a csapatrészek közti távolságokat, sok labdát szereztünk, amiből meg is indultunk, de a végén rossz döntéseket hoztunk, nem volt olyan hatékony a játékunk, mint az előző fordulóban a Ferencváros ellen. Bátrabban kellett volna futbaloznunk. A profi világban ilyen nincs, ami a meccs végén történt. Megengedhetetlen gólokat kaptunk, sajnos mindenki a lefújást várta. 88 percig mindent megtettünk, 8-9 szögletet meg tudtunk oldani, utána mégis elveszítettük a meccset. Nem csak ezért nem szereztünk pontot, hanem azért sem, mert a kontráinkat nem tudtuk végigvinni. Nagyon erős a 12 csapatos bajnokság, nem férnek bele olyan hibák, amilyeneket ma elkövettünk.

CÍMKÉK
Marko Nikolics 2017-2018 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Puskás Akadémia FC
Hírek
Visszapillantó 2017 - OKTÓBER: Juhász vezérletével győzelem a Puskás ellen 2017. December 29.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. Októberben pályaválasztóként az Új Hidegkuti Stadionban játszottunk a PAFC-cal és a hajrában megszereztük a három pontot.

Fiola, Vinícius, Hadzic és Henty is bekerültek a 13. forduló álomcsapatába STATISZTIKA @ 2017. Október 26.

Négy játékos "képviseli" klubunkat a legutóbbi kör legjobbjai között. A félbeszakadt Vasas-Haladás pótlásával lezárt 10. körben szintén került be Vidi-játékos a tizenegybe.

Ezekiel Henty: "Különösen fontos volt ez a siker" INTERJÚ @ 2017. Október 21.

A Vidi második gólját szerző nigériai támadónk szerint sokkal győzelemretörőbben játszottunk a mai meccsen.

Hajrában szerzett gólokkal győztük le a Puskás Akadémiát TUDÓSÍTÁS @ 2017. Október 21.

Rengeteg lövéssel próbálkoztunk a meccsen, de a remek formában védő Hegedűs Lajos a 87. percig állta a sarat. Végül Juhász Roland és Ezekiel Henty is betalált, így továbbra is vezetjük a bajnokságot!

Pintér Attila: "Nem megyünk feltartott kézzel a Hidegkuti-stadionba" ELLEN-ÉRV @ 2017. Október 21.

A vendégek vezetőedzője szerint csapatunk rendelkezik a legerősebb kerettel a magyar élvonalban.

Marko Nikolics: "Szeretnénk visszatalálni a győztes útra" 2017. Október 21.

Vezetőedzőnk szerint száz százalékos teljesítményre lesz szükség ahhoz, hogy megnyerjük a meccset.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek