hu en
2017. Október 13. 17:30  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
OTP BANK LIGA
Elindult a Vidi Debrecenbe

A péntek délutáni edzést követően szállt buszra a csapat, az éjszakát a cívisvárosban töltik, ahonnan szombaton utaznak Balmazújvárosba.

A Videoton FC szombat délután 15:30-as kezdettel az OTP Bank Liga 12. fordulójában története során első ízben lesz a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatának vendége. Együttesünk a pénteki, sóstói edzést követően elutazott, de az éjjelt nem a Hajdú-Bihar megyei településen, hanem Debrecenben töltik a keret tagjai.

Nem tartott a Vidivel két eltiltottunk - Danko Lazovics, illetve az öt sárga lapot begyűjtő Pátkai Máté -, valamint a sérült Kovács István sem. Velük ellentétben ott lehet majd a pályán a hosszabb sérülését követően a DAC elleni felkészülési mérkőzésen visszatérő magyar válogatott védőnk, Vinícius Paulo.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek