hu en
2017. Október 11. 17:30  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a Puskás Akadémia FC elleni bajnokira

A találkozó helyszíne a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadion lesz, ahová 2017 őszi bérleteink érvényesek. A cikkből az is kiderül, hogy a Pancho Arénába váltott bérletek hová szólnak majd. Klubunk szurkolói buszokat indít.

Ezúttal nem a Pancho Arénában, hanem az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezik a klubunk pályaválasztási joga mellett sorra kerülő Videoton FC - Puskás Akadémia FC összecsapást. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, mivel a Sóstói Stadion átépítése miatt a hazai meccseinket épp a Puskás Akadémia otthonában, a Pancho Arénában játsszuk, ezt a párosítást, a mi pályaválasztásunk mellett nem rendezhetjük Felcsúton.

A találkozó előtt köszöntsük együtt a pályára lépő játékosokat! A "Sálakat fel!" akciónk részleteiért kattintson ide

Ezen a napon a VidiShop az 1-es és 2-es kapuk között lesz megtalálható.

Jegyvásárlás

Klubkártyával:

  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók. Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy vidis klubkártyával a Vidi hazai szektoraiba, vendég klubkártyával a vendég szektorokba, MLSZ futballkártyával és minden más futballkártyával pedig a semleges szektorba (A1) lehet jegyet váltani.
  • Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.​

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

Klubkártya nélkül:

  • Az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek, de klubkártyával jelentősen lerövidül a vásárlás ideje. A VidiShop hétfőtől péntekig 10:00-től 17:30-ig tart nyitva, ebédszünet 13:00-tól 13:30-ig.

Azon szurkolóink, akik a mérkőzés napján a hazai szektorokba kívánnak jegyet vásárolni, ezt a Hungária körút felőli pénztáraknál tehetik meg!

Hazai jegyárak


* online jegyvásárlás nem lehetséges

Szektorok

Annak ellenére, hogy a találkozóra az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül sor, a 2017 őszi bérletek természetesen érvényesek lesznek majd, az alábbi táblázatból pedig azt is megtudhatják, hogy a Pancho Aréna adott szektoraiba szóló bérletek mely szektorba szólnak majd az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

A táblázatban olvasható lelátórészeken belül (pl.: B3 1. sor 12. szék - 13. sor 20. szék) a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az RBD szektorában (B3 és B2) az ultrák állva szurkolnak, és különböző szurkolói kellékeket is használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák). Azoknak, akik velük együtt szeretnének szurkolni, javasoljuk, hogy ide vásárolják meg belépőjüket.

Kerekesszékes bérleteseink a 4-es kapun keresztül belépve az A5 szektorban szurkolhatnak majd, hozzátartozóik az A4-ben foglalhatnak helyet, ahová szintén a 4-es kapun keresztül juthatnak be.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion különböző szektorait az alábbi kapukon keresztül közelíthetik meg:

B3-B8-as szektorok: 1-es és 2-es kapu
A3-A5-ös szektorok: 4-es kapu
A6-A7-es szektorok: 5-ös kapu
Vendégszurkolók - V1-V4-es szektorok: 3-as kapu

Megközelítés

Javasoljuk, hogy Székesfehérvár irányából érkező szurkolóink az Erzsébet hídon átkelve a Rákóczi út-Kerepesi út felől közelítsék meg a stadiont. A Rákóczi hidat célszerű elkerülni, mivel a Videoton FC-Puskás Akadémia FC találkozóval egy időben rendezik a Ferencvárosi TC-Újpest FC rangadót is, emiatt azon a területen forgalomkorlátozásra és hosszabb áthaladásra lehet számítani.

Parkolás

Parkolási lehetőség a stadion környéki utcákban ingyenesen elérhető.

Szurkolói busz

A Videoton FC - Puskás Akadémia FC találkozóra klubunk szurkolói buszokat indít. Buszjegyet igényelni a Piac téri VidiShopban lehet október 20-án 13 óráig.

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak október 21-én, szombaton 13:30-kor, a gyülekező 13:15-től lesz. 

Az Új Hidegkuti Nándor Stadiontól a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza.

CÍMKÉK
2017-2018 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Puskás Akadémia FC
Hírek
Visszapillantó 2017 - OKTÓBER: Juhász vezérletével győzelem a Puskás ellen 2017. December 29.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. Októberben pályaválasztóként az Új Hidegkuti Stadionban játszottunk a PAFC-cal és a hajrában megszereztük a három pontot.

Fiola, Vinícius, Hadzic és Henty is bekerültek a 13. forduló álomcsapatába STATISZTIKA @ 2017. Október 26.

Négy játékos "képviseli" klubunkat a legutóbbi kör legjobbjai között. A félbeszakadt Vasas-Haladás pótlásával lezárt 10. körben szintén került be Vidi-játékos a tizenegybe.

Marko Nikolics: "Jól megérdemelt győzelem volt a mai" EDZŐI ÉRTÉKELÉS @ 2017. Október 21.

A két vezetőedző értékelte a Vidi - PAFC bajnokit.

Ezekiel Henty: "Különösen fontos volt ez a siker" INTERJÚ @ 2017. Október 21.

A Vidi második gólját szerző nigériai támadónk szerint sokkal győzelemretörőbben játszottunk a mai meccsen.

Hajrában szerzett gólokkal győztük le a Puskás Akadémiát TUDÓSÍTÁS @ 2017. Október 21.

Rengeteg lövéssel próbálkoztunk a meccsen, de a remek formában védő Hegedűs Lajos a 87. percig állta a sarat. Végül Juhász Roland és Ezekiel Henty is betalált, így továbbra is vezetjük a bajnokságot!

Pintér Attila: "Nem megyünk feltartott kézzel a Hidegkuti-stadionba" ELLEN-ÉRV @ 2017. Október 21.

A vendégek vezetőedzője szerint csapatunk rendelkezik a legerősebb kerettel a magyar élvonalban.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek