hu en
2017. Október 08. 09:00  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Réti Patrik: "Gyermekkorom óta dolgoztam ezért a pillanatért"

19. életévét csak decemberben betöltő középpályásunk a DAC elleni meccsen debütált első csapatunkban.

Nagy nap volt a szombati fiatal, saját nevelésű középpályásunk, Réti Patrik számára. Az 1998-as születésű játékos - aki már második idényét teljesíti a Vidi II-ben és a Csepel elleni bajnokin gólt is szerzett - ugyanis első ízben volt keretben a Videoton FC első csapatában és azonnal lehetőséget is kapott Marko Nikolics vezetőedzőtől: az 59. percben Géresi Krisztián helyére állt be a DAC ellen 2-1-re elveszített felkészülési találkozón.

"Nagyon régóta vártam már ezt a pillanatot, egészen kisgyermekkorom óta azért dolgozom, hogy debütálhassak a felnőtt együttesben. Úgy éreztem, hogy jól ment a játék és jó úton is haladok, de természetesen még rengeteget kell tennem annak érdekében, hogy a későbbiekben is keretbe kerülhessek az első csapatnál és egyre többet léphessek pályára. Marko Nikolics vezetőedző egyszerű futballt kért tőlem, hogy passzoljak sokat, ne dédelgessem a játékszert, valamint harcoljak minden labdáért. Néhány hibát természetesen vétettem, de összességében úgy vélem, megoldottam a feladatot. A későbbiekben is azon leszek, hogy bizonyítsak a vezetőedzőnek és még több szerepet kapjak a Vidinél" - fogalmazott a szombati összecsapás lefújását követően Réti Patrik.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek