hu en
2017. Október 01. 14:13  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
VIDEOTON FC II-CSEPEL 2-3 (0-2)
Fordulatos mérkőzésen, két bombagóllal nyert a Csepel

Második csapatunk 0-2-ről még kiegyenlített a második félidő elején, de a végén a csepeliek örülhettek. 

NB III Nyugati csoport, 2017-2018, Őszi szezon, 8. fordulóMeccs center 
2-3
(0-2)
Réti 57, Lőrincz 63
Videoton FC II:
Hársfalvi -- Tóth Bence, Réti, Hadzic, Takács Martin (Szabó 46), Szabó, Galacs Erik (Lassú 81), Tamás, Solomun (Lőrincz 46), Tarnóczi, Szalai
Korozmán 37, Simon 41, Szabó 84
Csepel FC:
Juhász -- Hesz, Szabó, Dévai, Korozmán (Németh 82), Tóth, Fisli, Haraszkó, Teplán, Simon (Váczi 84), Somodi (Papp 88)
2017.10.01. SzékesfehérvárSóstói StadionJátékvezetők: Juhász BálintMakkosné Petz BrigittaNagy Viktor

Vasárnap délelőtt a Csepel látogatott Sóstóra. Ellenfelünk legutóbb hazai környezetben a Puskás FC II-t verte 2-1-re, de a bajnoki címért küzdő Érd otthonában is 1-1-es döntetlent értek el, vagyis egyáltalán nem várt könnyű mérkőzés Tímár Krisztián fiatal csapatára. Az NB I-es keretből ezúttal Hársfalvi, Tóth Bence, Szabó Bence és Tamás játékára számíthatott a Vidi II vezetőedzője.

A Csepel kilenc emberrel betömörülve védekezett, ennek az ellenszerét pedig nem találtuk, úgyhogy hiába birtokoltuk nagy fölényben a labdát, komolyabb gólhelyzetet nem sikerült kialakítanunk. A 13. percben Elvir Hadzic szabadrúgásból veszélyeztetett, Juhász azonban védeni tudott. A 37. percben aztán Korozmán 22 méterről lövésre szánta el magát, a labda pedig védhetetlenül vágódott Hársfalvi kapujába. Néhány perccel később egy gyors csepeli kontra végén Fisli lőtt kapura, Hársfalvi nagyot védett, de a kipattanót Simon az üres kapuba vágta (0-2). 

A második félidőt nagyobb iramban kezdtük és egy kapu előtti kavarodást követően Réti szépített, majd alig 5 perccel később Hadzic harcolt ki egy büntetőt, amit Lőrincz értékesített (2-2). Ekkor úgy tűnt, hogy sikerül 0-2-ről fordítanunk, azonban a Csepel az addiginál is jobban betömörült a kapuja elé, a masszív védelmüket pedig nem sikerült feltörnünk. Sőt a 84. percben egy szöglet után Szabó elé pattant a labda, aki gondolkodás nélkül, 23 méterről, kapásból óriási gólt lőtt, beállítva ezzel a 2-3-as végeredményt.

Második csapatunk jövő héten Andráshidára látogat.

Tímár Krisztián: "A mai mérkőzésről nem szeretnék túl sok mindent mondani. Az ellenfél nem nagyon akart ma futballozni. 0-2-ről is sikerült felállnia fiatal csapatomnak, sajnos azonban a végén a Csepel egy jól eltalált lövéssel a maga javára tudta ugyan fordítani a mérkőzés eredményét, de amit az ellenféltől láttam, az az én mércém szerint nem futball. A 80-20-as labdabirtoklás a javunkra sok mindent elárul a mérkőzés képéről. Ezúton szeretnék gratulálni Szabó Bálintnak, a Vidi saját nevelésű játékosának, aki 16 évesen debütált ma a felnőttek között. Készülünk a következő bajnokinkra, jövő héten javítani szeretnénk az Andráshida otthonában."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek