hu en
2017. Szeptember 30. 21:11  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Marko Nikolics: „Megérdemelten nyertünk”

A két vezetőedző értékelte a DVTK-Vidi bajnokit.

Marko Nikolics:

„Jó mérkőzést láthattak ma a nézők, ahol egy harcos Diósgyőrt sikerült legyőznünk. Jól kezdtünk, de gyorsan megszerezte a vezetést a hazai csapat – akárcsak a múlt héten, ismét gól lett az ellenfél első lövése. Ezt követően átvettük a Diósgyőr ritmusát, inkább az ő harcos stílusukat lehetett látni a pályán, nem igazán használtuk a fejünket és hosszú labdákkal próbálkoztunk. A szünetben három-négy taktikai korrekcióról beszéltem a játékosoknak, valamint arra kértem őket, hogy a földön járassák a labdát és mutassák meg azt, amit a hét folyamán gyakoroltak. A szünet után el is kezdtünk játszani, megfordítottuk a meccset, de egy újabb nagy góllal egyenlíteni tudott az ellenfél. Szinte a semmiből jött az a gól, alig akartam elhinni, de végül sikerült megszereznünk a harmadik találatot és miénk lett a három pont. Úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk, gratulálok a játékosoknak! Az első kör után vezetjük a tabellát, de még sok munka vár ránk. Köszönjük a Vidi-szurkolóknak, hogy Debrecenben is végig biztattak minket!”

Bódog Tamás:

„Az első félidő úgy gondolom, hogy rendben volt. Talán momentuma sem volt a vendégeknek, de ez így már semmit nem jelent. A második félidőben azokat a hibákat, amiket elkövettünk, a Vidi jó játékosai kihasználták. Öt méteren nem lehet védekezni. Ha hagyod, hogy az ember mögéd kerüljön és beforduljon, akkor felmerül a kérdés, hogy mit gyakorolunk a héten. Lemaradtunk a tizenhatosra berúgott labdákról, ellenfelünk pedig odaért. Volt bennük sebesség, nehéz volt ezt levédekezni, de 1-2 szituációnál lehettünk volna agresszívabbak és nem kellett volna lemaradnunk az emberekről. Ezeken javítani kell. Bosszantó ez így, mert visszajöttünk 2-2-re, de mégsem tudtuk megtartani az eredményt. Ugraival beszéltem is, hogy a bal oldalt zárja jobban, pont szerettünk volna cserélni, most utólag látom, hogy előbb kellett volna. Dolgozunk tovább!”

CÍMKÉK
Marko Nikolics 2017-2018 OTP Bank Liga NB I DVTK - Videoton FC
Hírek
Visszapillantó 2017 - SZEPTEMBER: Debrecenben vertük a DVTK-t 2017. December 28.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. Szeptemberre véget értek a nemzetközi kupaküzdelmek, így a bajnokságra koncentrálhattunk. A Diósgyőr Debrecenben fogadta a Vidit, csapatunk pedig óriási izgalmak közepette szerezte meg a három pontot.

Loic Nego bekerült a 11. forduló álomcsapatába STATISZTIKA @ 2017. Október 06.

Francia jobbhátvédünk teljesítménye posztján egyben a harmadik legerősebb pontszámot is jelenti az OTP Bank Liga 2017-18-as kiírásában.

Anel Hadzic: "Megvolt bennünk a gyilkos ösztön a kapu előtt" INTERJÚ @ 2017. Október 01.

Bosnyák középpályásunk szerint nagy dolgokra lehetünk képesek, ha úgy játszunk, mint ahogy a második félidőben tettük.

Hátrányból felállva győztük le a Diósgyőrt a Nagyerdei Stadionban TUDÓSÍTÁS @ 2017. Szeptember 30.

Pátkai Máté a 86. percben nyerte meg a meccset, 2009 után először lőtt három gólt bármelyik fél a Videoton FC és a DVTK összecsapásain.

Pátkai Máté: "A mélységi passzok nyerték meg nekünk a meccset!" INTERJÚ @ 2017. Szeptember 30.

Középpályásunk szerint az első félidő nem sikerült jól, de a szünetben Marko Nikolics rendet tett a fejekben.

Marko Nikolics: „Ebben a bajnokságban nincsenek könnyű meccsek” 2017. Szeptember 30.

Vezetőedzőnk három ponttal szeretne hazatérni Debrecenből a válogatott szünet előtt.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek