hu en
2017. Szeptember 05. 17:53  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Szolnoki Roland: "Pakson sosem könnyű pályára lépni"

Védőnk bízik abban, hogy a válogatott szünet nem zökkentette ki csapatunkat, és ott tudjuk folytatni, ahol a Fradi ellen abbahagytuk. 

"Pakson sosem könnyű pályára lépni, függetlenül attól, hogy milyen helyezést foglalnak el a tabellán a zöld-fehérek, mindig nagyon nehéz ellenük futballozni. Semmiképp sem szabad, hogy megtévesszen bennünket az, hogy a vártnál talán gyengébben kezdték a bajnokságot, biztos, hogy ellenünk nagyon fegyelmezetten, koncentráltan fognak futballozni. A jelenlegi helyezésük nem tükrözi azt a játékerőt, amit képviselnek. Ettől függetlenül egyértelműen az a célunk, hogy 3 ponttal térjünk haza szerda este. Én mindig annak a híve voltam, hogy folyamatosan legyenek mérkőzések, most ugyan volt egy kicsit hosszabb szünetünk a válogatott találkozók miatt, de bízom benne, hogy ez nem zökkentett ki bennünket, és ott tudjuk majd folytatni, ahol a Fradi ellen abbahagytuk" - nyilatkozta honlapunknak Szolnoki Roland.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek