hu en
2017. Szeptember 04. 10:15  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Gyulajról érkezett máltais gyerekek kísérték a pályára a Vidi és a Fradi játékosait

A Galló József Általános Iskola igazgatónője, Lacza Zoltánné Ildikó mesélt az élményekről.

A Ferencváros elleni rangadón ismét vendégül láttuk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Galló József Általános Iskolájának tanulóit. A játékosokat bekísérő 22 gyermek a Tolna megyei Gyulajról érkezett.

"Harmadszor vagyunk már itt, kislányokat, kisfiúkat hoztunk vegyesen, a gyerekeinknek hatalmas élményt jelentenek ezek a látogatások. Sokan fociznak az iskolában, részt veszünk a Bozsik programban is, úgyhogy senkinek nem ismeretlen ez a közeg. Lévén, hogy az elmúlt időszakban tartott a nyári szünet, külön nem készültünk, de természetesen a Vidi-indulót már mindenki tudja! A tanév közben órákat szervezünk a látogatás köré, Vidi-plakátot, meghívót készítünk, beépítettük a tananyagba a meccsre való felkészülést. Az, hogy ezek a kisgyerekek egy futballista kezét fogva pályára léphetnek, ráadásul ilyen hangulatban, ami a Fradi elleni meccset is övezte, életre szóló élményt jelent nekik" - mondta Lacza Zoltánné Ildikó, az intézmény igazgatónője.

CÍMKÉK
2017-2018 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Ferencvárosi TC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek