hu en
2017. Szeptember 01. 09:59  -  Vidi.hu   -   Fotó: MLSZ
IGAZOLÁS
Újabb magyar utánpótlás-válogatottat igazoltunk!

Torvund Alexander pályára lépett a tavaszi U17-es Európa-bajnokságon is.

Július elején, valamint augusztusban is több magyar utánpótlás-válogatott tehetség csatlakozott a Vidihez, az átigazolási időszak végén pedig a Vasas Kubala Akadémiától érkező Torvund Alexanderrel bővült a sor!

Torvund Alexander 2000. augusztus 1-jén született, hétéves kora óta focizik, 2012 óta játszik a kiemelt utánpótlás-bajnokságokban, négy szezonon keresztül az MTK, a 2016/2017-es idényben pedig a Vasas Kubala Akadémia játékosa volt. Tehetségére az MLSZ szövetségi edzői is hamar felfigyeltek, a Norvégiában született, de nyolc hónapos kora óta Magyarországon élő labdarúgó idén tette le az állampolgársági esküt, Törökország ellen pedig áprilisban debütált az U17-es nemzeti csapatban. Ezt követően ott volt Szélesi Zoltán Eb-keretében Horvátországban is, ahol 5 találkozón lépett pályára és egy gólt szerzett.

Torvund Alexander a Videoton FC II keretéhez csatlakozik majd, azonban jelenleg a korosztályánál eggyel idősebbekkel, azaz az U19-es válogatottal a szabadkai Vilotics-tornára készül – Mocsi Attila és a Siófokon kölcsönben futballozó Bévárdi Zsombor társaságában.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek