hu en
2017. Augusztus 31. 15:09  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a Paks elleni bajnokira

A jegyek elővételben 1200, a helyszínen 1400 forintba kerülnek, a belépés regisztrációs jeggyel 6 évnél fiatalabbak számára ingyenes. A Piac téri VidiShopban is lehet belépőt vásárolni. Klubunk szurkolói buszt nem indít.

Csapatunk szeptember 6-án 19:30-tól a Paksi FC vendége lesz, a találkozót az OTP Bank Liga 6. fordulójából halasztották el erre az időpontra. A Vidi annak ellenére is a tabella éléről várja az összecsapást, hogy közvetlen riválisainknál egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk.

Jegyinformációk

A Paksi Stadionba a vendégjegyek elővételben egységesen 1200 forintba, míg a helyszínen 1400 forintba kerülnek, a 6 évnél fiatalabbak számára pedig ingyenes a belépés (de regisztrációs jegy váltása részükre is kötelező!). A belépőjegyeket elővételben online és a TEX partnereknél válthatják meg, valamint munkaidőben (hétfőtől péntekig 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) a Piac téri VidiShopban is van jegyértékesítés. 

Mérkőzésnapon, 17:30-tól két vendégpénztár nyit majd ki, a vendéglátó klub kéri szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében belépőjüket elővételben váltsák meg. 

Klubkártyára vagy MLSZ-futballkártyára az online és a TEX jegyirodákban váltott jegyeknél van szükség, a helyszínen klubkártya nélkül is lehetséges a jegyvásárlás, de arcképes igazolvány felmutatása itt is kötelező, amit a belépésnél is elkérhetnek, így javasoljuk szurkolóinknak, hogy a mérkőzésre is mindenképpen vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas igazolványt. A Paksi FC kéri, hogy a kiskorú nézők, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében.

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a belépő megvásárlásakor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, a hatályos törvények szerint ugyanis, a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni.

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

Szektorok

A Paksi Stadionba 17:30-tól léphetnek be a Vidi-szurkolók, a vendéglátó klub tájékoztatása szerint a vendégszektorban biztosítanak büfét számukra. 

Utazási információk

Klubunk szurkolói buszt a mérkőzésre ezúttal nem indít.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek