hu en
2017. Augusztus 29. 13:53  -  Guber Péter   -   Fotó: africatopsports.com
VÁLOGATOTT
Stopirát behívták a zöld-foki-szigeteki válogatottba

Balhátvédünk Dél-Afrika ellen léphet pályára hazája nemzeti csapatában.

A Ferencváros elleni bajnokinkat követően kéthetes bajnoki szünetre vonul az OTP Bank Liga mezőnye, hiszen rövid időre a válogatott csapatoké a főszerep (a Videoton FC valamivel előbb lesz érdekelt a folytatásban, hiszen szeptember 6-án elmaradt mérkőzést pótlunk a Paksi FC ellen).

A vidi.hu arról már korábban beszámolt, hogy a magyar felnőtt válogatottba Bernd Storck három Vidi-játékost invitált meg - név szerint Pátkai Mátét, Kovácsik Ádámot és Fiola Attilát -, míg a bosnyák nemzeti csapattól Anel Hadzicnak postáztak meghívót.

Mellettük azonban egy ötödik fehérvári labdarúgó is érdekelt országa felnőtt válogatottjánál, mégpedig a legutóbbi, Ferencváros elleni bajnokin betaláló balhátvédünk, Stopira.

A Zöld-foki Köztársaság együttese szeptember elsején és ötödikén is Dél-Afrikával mérkőzik, előbb hazai pályán, majd idegenben, Durbanban. Mindkét összecsapás világbajnoki selejtező.

A válogatott két meccs után nulla ponttal jelenleg az utolsó, negyedik helyen áll a 2018-as oroszországi világbajnokság afrikai selejtezőinek D csoportjában, ahol még Burkina Faso és Szenegál csapatai szerepelnek. A kvartettből csak az első helyezett vehet részt a jövő évi vb-n.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek