hu en
2017. Augusztus 28. 11:30  -  Wéninger Ákos   -   mlsz.hu   -   Fotó: vidi.hu
Két Vidi-játékos is szerepelt az U18-as válogatottban a csehországi Jezek-tornán

A magyar válogatott USA, Japán, Oroszország és Szlovákia U18-as válogatottjai ellen lépett pályára.

A magyar válogatott a korosztály legjobbjai nélkül, zömében válogatott szinten még tapasztalatlan játékosokkal érkezett a csehországi Jezek-tornára, és ezt nem tudta ellensúlyozni a csapat, amely három vereség mellett egy győzelmet könyvelhetett el - olvasható az mlsz.hu beszámolójában.

A Vidit két olyan játékos képviselte az U18-as válogatottban, akik a nyáron érkeztek Székesfehérvárra. Galacs Erik és Molnár Dominik is az NB III-as Vidi II keretének a tagjai.

Az U18-as válogatottban 2000-es születésű játékosok szerepelnek ebben az idényben, de az idei U17-es Európa-bajnokságon pályára lépő labdarúgók jelentős részére már az U19-es válogatottban számít a szakmai stáb, ezért ők nem utaztak el a csapattal Csehországba, valamint a korosztály NB II-ben szereplő labdarúgói sem tartottak a csapattal. A válogatott stábjának így lehetősége nyílt kipróbálni néhány olyan labdarúgót, aki még nem volt korosztályos válogatott, vagy az elmúlt egy évben nem szerepelt az együttesben.

Egyesült Államok-Magyarország 4-1 (2-0)
Magyarország: Oroszi István - Farkas Dániel, Opavszky Balázs, Bolla Gergő, Zeke Márió - Nándori Botond, Molnár Dominik (Darabont Gábor, 71.) - Kiss Tamás (Galacs Erik, 80.), Szendrei Norbert, Tímári Norman - Tóth Zoltán (Németh Ádám, 80.)

Japán-Magyarország 5-2 (2-1)
Magyarország: Kovács Péter - Major Gergő (Molnár Dominik, 73.), Temesvári Attila, Arday Dominik, Horváth Róbert (Bolla Gergő, 59.) - Darabont Gábor, Galacs Erik - Gréczi Márton (Szendrei Norbert, 62.), Szilágyi Adrián, Babinszky Bence (Kiss Tamás, 62.), Németh Ádám

Oroszország-Magyarország 7-1 (3-0)
Magyarország:
Oroszi István - Major Gergő, Opavszky Balázs, Bolla Gergő, Zeke Márió (Molnár Dominik, 74.) - Darabont Gábor (Galacs Erik, 46.), Kiss Tamás, Tímári Norman (Szilágyi Adrián, 46.), Nándori Botond (Horváth Róbert, 74.) - Szendrei Norbert, Tóth Zoltán

Magyarország-Szlovákia 4-0 (3-0)
Magyarország:
Kovács Péter - Horváth Róbert, Temesvári Attila, Arday Dominik, Németh Ádám - Darabont Gábor, Molnár Dominik - Babinszky Bence (Nándori Botond, 78.), Szilágyi Adrián (Tímári Norman, 64.), Kiss Tamás (Galacs Erik, 58.)- Szendrei Norbert (Gréczi Márton, 46.) 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek