hu en
2017. Augusztus 27. 23:45  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Marko Nikolics: "Nagyon fontos három pontot szereztünk"

A két vezetőedző a lefújás után értékelte a látottakat.

Marko Nikolics: 

"Szokatlan mérkőzés volt, mintegy három órán át tartott, de ez nem is fontos. A lényeg, hogy remekül kezdtük a bajnokságot és ma este sikerült az élre állni a pontvadászatban. Ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk. A nemzetközi kupában is jól szerepeltünk, de összességében úgy tűnik, arra még nem álltunk teljesen készen, így az elsődleges célunk ezen túl a bajnoki cím. A Ferencváros ellen különösen fontos jó eredményt elérnünk, hiszen ez mindig nagy derbi. Meg kell dicsérjem a játékosainkat, mert a csütörtöki meccs után mindenki arról beszélt, hogy fejben nem leszünk ma ott, de maximálisan koncentráltak, profin álltak a meccshez. A szurkolóinknak is köszönettel tartozunk természetesen. Meg kell értenünk, hogy a futballban nincs "tegnap", nincs múlt, csakis a jövő számít. Szintén fontos megjegyeznem, hogy mi már 14 tétmeccsen vagyunk túl a szezonban. Amíg legtöbb riválisunk mindössze 6-7, esetleg 9-10 mérkőzést játszott, addig mi jóval fáradtabbak lehetünk, ezért is fordulhatott elő, hogy néhány játékosunk talán nem volt az elmúlt időszakban a legjobb formában. Most lesz egy kis időnk a regenerációra."

Thomas Doll:

Gratulálok a Vidi megérdemelt győzelméhez. Átlagos teljesítmény elég volt a részükről, hogy 3 pontot szerezzenek ma. Nálunk hiányzik a minőség, sok a sérültünk, jelenleg ennyit tudunk sajnos. Több játékosunk produkciója nem volt megfelelő egy ilyen szintű ellenféllel szemben. Csalódottak vagyunk, az elmúlt években el voltam kényeztetve a mutatott játékunkkal, ez a mostani teljesítmény nem elegendő. Remélem, hogy hamarosan visszatérnek a hiányzók, esetleg tudunk igazolni egy-két játékost. Volt pár lehetőségünk a találkozón, ha 1-0 után kihasználunk legalább egyet, más lett volna a játék képe, ugyanakkor azt is el kell ismernem, hogy 2-0-nál volt olyan periódus, amikor a többgólos vereség is benne volt a meccsben.

CÍMKÉK
Marko Nikolics 2017-2018 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Ferencvárosi TC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek