hu en
2017. Augusztus 27. 23:55  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Juhász Roland: "Megérdemelt győzelmet szereztünk a Ferencváros ellen"

Csapatkapitányunk nem csak a 3-1-re megnyert mérkőzést értékelte, de elárulta azt is, hogy volt-e már ilyen különleges mékőzésben része korábbi pályafutása során.

"Magabiztos játékkal teljesen megérdemelt győzelmet szereztünk a Ferencváros ellen. Nagyon örülök annak, hogy a csütörtök esti Partizan-meccs után néhány nappal ilyen megyőző, jó játékot sikerült bemutatnunk a Fradi ellen. Gyakorlatilag az első perctől kezdve nem volt kérdéses, hogy melyik a jobb csapat, szerintem egy pillanatig nem forgott veszélyben a győzelmünk. Taktikusan, jól játszottunk, és ami fontos, végig higgadtak tudtunk maradni, és egyáltalán nem kapkodtunk. Sok nagy csatát megéltem már, de olyanra még nem volt példa, hogy közel egy órát álljon a játék vihar és áramszünet miatt, de nem is ez volt a legfurcsább a Fradi elleni meccsen, hanem az, hogy papucsban cseréltek le, hiszen pont a vihar előtt hajtottuk volna végre a cserét, de akkor ment el az áram, és bő 40 perccel később, én már átöltöztem, és papucsban jöttem vissza, amikor jelezte a spori, hogy a csere még nem történt meg, úgyhogy akkor ezt hajtsuk végre, mielőtt folytatnánk a játékot - így történt, hogy pályafutásom során először papucsban hagytam el a játékteret (nevet.) Sajnos egy szögletet követően rosszul sikerült a lefordulásom, és meghúzódott a hátizmom, emiatt nem tudtam folytatni a játékot. Hétfőn délelőtt megyek kivizsgálásra, remélem minden rendben lesz, bár most még eléggé fáj. Ebből a szempontból számomra jókor jön a válogatott szünet, a következő napokban lesz időm pihenni, és bízom abban, hogy a következő bajnokinkon ismét pályára léphetek" - nyilatkozta honlapunknak Juhász Roland.

CÍMKÉK
Juhász Roland 2017-2018 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Ferencvárosi TC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek