hu en
2017. Augusztus 24. 23:28  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Marko Nikolics: "Büszkék lehetünk az eddig európai teljesítményünkre, de most jogosan nyert a Partizan"

A két vezetőedző értékelte a Vidi-Partizan meccset.

Marko Nikolics:

Gratulálok a Partizannak a győzelemhez. Jól indítottuk a meccset, de utána hatalmas hibákat követtünk el, a második félidő elején pedig a piros lap "feltette a pontot az i-re". Büszkék lehetünk az eddigi teljesítményünkre az Európa Liga-selejtezőiben, de most az ellenfelünk jogosan lépett tovább a csoportkörbe. Nem húznám rá a védekezésre a kiesést, de tényleg katasztrófális hibákat követtünk ma el. A meccs elején támadtunk, támadtunk, de Stojkovic jól védett. Azt többször elmondtam már korábban, hogy nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ezen a szinten „ajándékokat” adjunk az ellenfeleknek, de sajnos ma adtunk többet is. Mesterien kihasználta a Partizan a lehetőségeket, mi pedig néhány helyzetben úgy viselkedtünk, mint a 13 éves amatőr focisták. A meccs ugyanúgy indult, mint a belgrádi, az első öt percben veszélyes helyzeteket alakítottunk ki, de a 6. percben jött az első kapott gól, majd az idegesség. Voltak lehetőségeink az első vendégtalálat után is, de jöttek az ellentámadások és a már említett hibák, a végeredményt pedig látjuk.

Miroszlav Djukics:

Nagyon örülök a győzelemnek. Fontos volt ez a siker szurkolóinknak, a klubnak és nekünk is. Nehéz meccs volt, de a játékosaink mintha nem is érezték volna a tétet és könnyeden futballoztak. A taktikánk remek volt és jól is kontráztunk. Nyomás alatt tudtuk tartani az ellenfelet. A belgrádi mérkőzés furcsa volt szurkolóink nélkül, ami megzavart minket. Most viszont pótoltunk mindent, amit ott elmulasztottunk. A Videoton FC jó csapat, de a már említett kontráinkkal teljesen megfogtuk őket és megérdemelten jutottunk a csoportkörbe.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek