hu en
2017. Augusztus 14. 14:25  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
Heti menü: EL-meccs Belgrádban, a Vidi II Veszprémben javíthat

Összecsapunk a Partizannal és folytatódik az NB III-as bajnokság is.

Meccs center FK Partizan - Videoton FC UEFA Európa Liga,
Rájátszás
2017. Augusztus 17. 21:00
Meccs center VLS Veszprém - Videoton FC II NB III Nyugati csoport,
2. forduló
2017. Augusztus 19. 17:30

UEFA Európa Liga-rájátszás, első mérkőzés
2017. augusztus 17., csütörtök, 21.00:  FK Partizan Beograd - Videoton FC

Óriási siker kapujában áll a Videoton FC! Csapatunkat már csak egyetlen ellenfél választja el az Európa Liga csoportkörétől. Ahhoz, hogy be is lépjünk azon a bizonyos kapun, a szerb Partizant kell kiejtenünk - a Vidi csütörtökön Belgrádban szerezhet előnyt. Ellenfelünk hozzánk hasonlóan 1-0-s sikerrel hangolt az összecsapásra, mi a DVSC-t, ők a Vojvodinát győzték le a hétvégi fordulóban.

NB III Nyugati csoport, 2. forduló
2017. augusztus 19., szombat, 17.30:  VLS Veszprém - Videoton FC II

Bár a több NB I-es rutinnal rendelkező játékost is bevető Puskás Akadémia II-től vereséget szenvedett a Vidi II az NB III nyitófordulójában, máris itt a lehetőség a javításra. A 2. körben az a Veszprém lesz fiataljaink ellenfele, amely Andráshidán - hozzánk hasonlóan - 2-0-ra kapott ki. A megyeszékhelyi együttes keretében számos olyan labdarúgó is akad, aki korábban a Videoton FC-nél is megfordult.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek