hu en
2017. Augusztus 13. 12:00  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
EURÓPA LIGA
Hat darab páros belépőt sorsolunk ki a Partizan elleni, belgrádi mérkőzésre

A nyertesek lehetőséget kapnak a jegyek megvásárlására, a jelentkezési határidő hétfőn 16 óra.

A Videoton FC a máltai Balzan FC (összesítésben 5-3), az észt Nomme Kalju FC (összesítésben 4-1) és a francia FC Girondins de Bordeaux (összesítésben 2-2, idegenben lőtt több góllal) kiejtésével elérte az Európa Liga rájátszását, ahol a szerb FK Partizan lesz az ellenfelünk.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az első, belgrádi találkozó zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de az UEFA júniusban hozott szabályozásának köszönhetően néhány vendégszurkoló ennek ellenére is a helyszínen tekintheti meg a mérkőzést. Az elővételi jegyvásárlás lezárulta után további 12 szurkolónknak maradt hely a vendégszektorban.

Fontos! A belgrádi mérkőzésre belépőt vásárolni szándékozók számára a jelentkezési időszak szombat délben lezárult. Klubunk csak a nyerteseket fogja kiértesíteni 08.14-én, azaz hétfőn 17 óráig. A Videoton FC szervezett utazási lehetőséget Belgrádba nem biztosít.

A Vidi a jegyvásárlási lehetőség lezárultát követően a fenti időpontig még további 6 db páros belépőt sorsol ki azok között a 2017-es őszi bérlettel rendelkező szurkolóink között, akik hétfőn 16 óráig a [email protected] e-mail címre jelentkezési szándékuk jelzése mellett elküldik bérletszámukat, nevüket és telefonszámukat is.

A nyertesek a jegyeket a többi szurkolóhoz hasonlóan 13 euró/fő áron vehetik meg.

Megkérjük drukkereinket, hogy csak azok vegyenek részt a sorsolásban, akik amennyiben nyernek, valóban el is utaznak a találkozóra, vagyis élnek a lehetőséggel.

További fontos információk a 6 db páros belépő sorsolásával kapcsolatban

- Póthúzásra nincs lehetőség
- A megnyert jegy nem átruházható és a jegyet nem lehet továbbértékesíteni
- Klubunk szervezett utazási lehetőséget nem biztosít, azt egyénileg kell megoldania a nyerteseknek
- A kilátogatók saját felelősségre utaznak Szerbiába

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek