hu en
2017. Augusztus 10. 11:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Elővásárlási lehetőség a Partizan - Vidi összecsapásra

Ön ott volt az idei EL-szezon bármelyik idegenbeli meccsén? Akkor azon kevesek egyike lehet, aki a helyszínen nézheti meg a jövő heti zárt kapus találkozót. 

Csapatunk az Európa Liga csoportkörébe jutásért játszik az FK Partizan elleni párharc során augusztus 17-én és augusztus 24-én. Az odavágón a Vidi Belgrádban igyekszik előnybe kerülni a hazai összecsapást megelőzően.

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, az augusztus 17-én 21 órakor sorra kerülő mérkőzés zárt kapuk mögött játszódik majd, de az UEFA júniusban életbe lépett friss szabályozása szerint a vendégcsapat – azaz a Videoton FC – szurkolóinak egy kisebb csoportja ennek ellenére is megtekintheti a találkozót.

A két klub megegyezése értelmében összesen 100 drukkerünk juthat lelátós jegyhez a belgrádi találkozóra. A lehetőség első körben kizárólag azok számára áll fenn, akik a Vidi bármely 2017-18-as idegenbeli Európa Liga-találkozójára kilátogattak.

Azon szurkolóinkat, akik szeretnének belépőt vásárolni, és rendelkeznek idei EL-jeggyel egy idegenbeli mérkőzésre, megkérjük, hogy a [email protected] címen jelentkezzenek szombaton 12.00-ig, és küldjék el az idegenbeli jegyük fotóját is mellékletként! 

Fontos! Kérjük, hogy csak azok küldjenek levelet, akik voltak idegenbeli EL-meccsen idén nyáron és a jegyük is megvan!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek