hu en
2017. Július 31. 11:50  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
Utánpótlás
Nemzetközi tornán vett részt a Vidi U19-es csapata

Csucsánszky Zoltán együttese Dunaszerdahelyen játszott.

Zajlik a felkészülés a Videoton FC utánpótlásának háza táján is. A héten U19-es csapatunk Szlovákiában vendégszerepelt. A Csucsánszky Zoltán irányította együttes a dunaszerdahelyi MOL Kupán a térség több élcsapatával is találkozott.

"Csütörtökön egy, pénteken két összecsapáson léptünk pályára a csoportkör során. A térség élcsapatai közül a cseh Sigma Olomouc, a horvát NK Osijek és a szlovák Slovan Bratislava gárdáival mérkőztünk. Sajnos mind a három találkozót elveszítettük, de a szombati helyosztók során bebizonyosodott, hogy a mi négyesünk jelentősen erősebb volt a másiknál, hiszen az összes párharcot több góllal nyerték csoportunk tagjai. Mi a pécsieket győztük le. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy elsősorban nem az U19-es csapatunk alapemberei vettek részt a tornán - ők Magyarországon maradtak és a Vidi II-vel folytatták a felkészülést -, hanem a 2016-17-es U17-es együttes játékosai" - fogalmazott a Vidi U19 vezetőedzője, Csucsánszky Zoltán.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek