hu en
2017. Július 25. 18:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Fiola Attila ismét teljes értékű edzésmunkát végez

Válogatott védőnk szerdán el is utazik a csapattal Franciaországba.

Fiola Attila az előző szezon végén, az utolsó hazai bajnoki mérkőzésünk alkalmával (Vidi - FTC 4-1, 2017. május 20.) szenvedett sérülést. Válogatott védőnk jobb lábának belső oldalszalagja sérült meg, és napokkal az FTC elleni meccs után meg is operálták.

"Védőnk rehabilitációja immár kompletté vált, az előző héten már labdás edzéseken is részt vett Attila, míg ezen a héten már bekapcsolódott a csapat munkájába, és ismét teljes értékű edzésmunkát tud elvégezni. A szakmai stáb döntése értelmében szerdán ő is elutazik Bordeauxba, hogy a következő napokban is együtt készülhessen a csapattársakkal. Amint minden szempontból utoléri magát, már tétmérkőzésen is számíthat rá Marko Nikolics vezetőedző" - tájékoztatta honlapunkat dr. Kovács Tibor csapatorvos.

CÍMKÉK
Fiola Attila 2017-2018 UEFA Európa Liga FC Girondins de Bordeaux - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek