hu en
2017. Július 21. 14:44  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Részleges izomsérülést szenvedett Vinícius Paulo

Dr. Kovács Tibor csapatorvos tájékoztatta honlapunkat válogatott védőnk állapotáról, és azt is elárulta, körülbelül mennyi idő múlva térhet vissza Vini.

"Vinícius Paulo a csütörtök esti Kalju FC elleni Európa Liga-mérkőzés 23. percében egy rossz mozdulatot követően nyilalló fájdalmat érzett a combhajlító izmában. Péntek délelőtt alapos orvosi vizsgálaton vett részt miután a panaszai nem csökkentek. Az ultrahangos vizsgálat részleges izomszakadást állapított meg. Ennek a sérülésnek a kezelését azonnal el is kezdtük. Izomsérülés esetén mindig óvatos becslésekbe szoktunk bocsátkozni azt illetően, hogy mikor térhet vissza a játékos. Jelenleg annyit tudok mondani, hogy előreláthatólag körülbelül 3-4 hetet kell válogatott védőnknek kihagynia" - nyilatkozta honlapunknak dr. Kovács Tibor.

CÍMKÉK
Vinícius Paulo 2017-2018 UEFA Európa Liga Videoton FC - Nõmme Kalju FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek