hu en
2017. Július 21. 07:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Farkas Ádám vezeti a Puskás elleni bajnokinkat

Több mint fél éve, még 2016 novemberében találkoztunk utoljára bajnokin Farkas sporttárssal.

Farkas Ádám 2007-ben lett NB II-es kerettag, a következő évben már bekerült az élvonalbeli keretbe, majd 2009. február 21-én, az MTK - Kaposvár találkozón bemutatkozhatott a Soproni Ligában is. Éppen az élvonalbeli premier napján választották meg másodszor is Heves megyében az év legjobb játékvezetőjének.

Érdekesség, hogy Farkas Ádám volt az első játékvezető Magyarországon, aki olyan tétmérkőzést vezetett, melyen a két partjelző és a negyedik számú asszisztens mellett két gólbíró is segítette a munkáját. Mindez a DVSC - Vidi Ligakupa negyeddöntő visszavágóján volt 2013 márciusában.

Legutóbb még 2016 őszén vezetett nekünk bajnokit, akkor Lazovics duplájával az MTK-t 2-0-ra legyőztük a Pancho Arénában. Eddig 127 NB I-es bajnoki mérkőzést dirigált, ezeken összesen 641 sárga lapot és 56 pirosat mutatott fel.

Farkas Ádám segítői az oldalvonalak mellett Berettyán Péter és Georgiou Theodoros lesznek, az alapvonalak mögül pedig Erdős József és Takács János segítik Farkas sporttárs munkáját, míg a tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Horváth Róbert látja el.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek