hu en
2017. Július 19. 20:10  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
A Pancho Arénában edzett a Kalju FC

Észt ellenfelünk már kedd óta Magyarországon készül a visszavágóra. 

Kedden érkezett meg Magyarországra a Nömme Kalju küldöttsége, akik Fehérvárcsurgót választották ideiglenes főhadiszállásuknak. Észt ellenfelünk kedden még a helyi futballpályán készült, szerdán azonban már a visszavágó helyszínen, a Pancho Arénában. 

Az edzés előtt, a vendégek orosz vezetőedzője, Szergej Francev válaszolt az újságírók kérdéseire. Az 58 esztendős szakember elárulta, hogy bízik abban, hogy csapata frissebben várja a második találkozót, hiszen a Nömme a hétvégén nem játszott bajnokit. 

Az interjúk után ellenfelünk 20.00-kor kocogott ki a pályára, hogy megkezdje a bemelegítést. Némi passzolgatás és gimnasztika után véget ért a tréning sajtónyilvános része - ezt követően minden bizonnyal a Vidi-elleni taktika került a középpontba.

CÍMKÉK
2017-2018 UEFA Európa Liga Videoton FC - Nõmme Kalju FC
Hírek
Részleges izomsérülést szenvedett Vinícius Paulo 2017. Július 21.

Dr. Kovács Tibor csapatorvos tájékoztatta honlapunkat válogatott védőnk állapotáról, és azt is elárulta, körülbelül mennyi idő múlva térhet vissza Vini.

Szabó Bence: "Hasznos tagja szeretnék lenni a Vidinek" 2017. Július 21.

A fiatal támadó, aki hamarabb játszott az Európa Ligában, mint a magyar élvonalban, azt is elárulta, kicsit meglepődött, hogy csütörtök este lehetőséget kapott az EL-ben, de már nagyon várja, hogy az NB I-ben is bemutatkozhasson.

Mirko Maric: "Nem játszottunk az elvárható szinten, de a továbbjutás nem forgott veszélyben" INTERJÚ @ 2017. Július 20.

A Kalju elleni visszavágót követően horvát csatárunk értékelt.

Marko Nikolics: "Nem éreztem elég energiát a csapatban" EDZŐI ÉRTÉKELÉS @ 2017. Július 20.

A két vezetőedző értékelte a csürörtök esti EL-selejtezőt.

Magabiztos, 4-1-es összesítéssel jutottunk tovább az Európa Ligában TUDÓSÍTÁS @ 2017. Július 20.

A Kalju elleni visszavágó végeredménye 1-1 lett, gólunkat Lazovics fejelte. Jövő héten Bordeauxban lépünk pályára a harmadik selejtezőkör első meccsén.

Továbbjutás esetén már a Vidi - Kalju találkozó lefújása után kaphatók lesznek a jegyek a harmadik kör hazai meccsére SZURKOLÓI @ 2017. Július 20.

A Pancho Aréna 1-es és 2-es pénztárában lesz lehetőség a vásárlásra. Ne hagyják otthon az első körre szóló belépőiket sem!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek